TÜRK EĞİTİM SEN BAŞKANINI BELİRLEDİ

Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanlığı seçimi tek aday olması nedeniyle yapılmazken aday olan Gökçen Demir Köktürk İlçe Başkanı oldu.

TÜRK EĞİTİM SEN BAŞKANINI BELİRLEDİ

Bilindiği üzere Gökçen Demir Köktürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda adaylığını açıklamıştı. Köktürk yaptığı paylaşımda "05/10/2019 tarihinde yapılacak olan dik duranların sendikası Türk Eğitim Sen Bafra ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.Hayırlı dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.Etkili sendikamızı yetkili sendika yapmak için birlikte mücadelemize devam duasıyla"dedi.

Gökçen Dermir Köktürk'ün karşısına herhangi bir aday çıkmamasının ardından Bafra Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanlığı'ndan üyelerine "Bafra Türk Eğitim Sen İlçe Başkanlığı seçimi için Mustafa Kemal İlkokulu Öğretmeni Gökçen Demir Köktürk 28 Eylül tarihinde adaylık başvurusu yapmıştır. Tek aday olması nedeniyle seçime gerek kalmaksızın İlçe Başkanı olmuştur" açıklaması yapıldı.

HAKAN EROĞLU: "HAKKINIZI HELAL EDİN"

2016 yılının Şubat ayında seçilmiş olduğum Türk Eğitim-Sen Bafra İlçe Başkanlığı görevimi bugün itibariyle devretmiş bulunuyorum. Yaşanılan süreci şöyle bir gözümüzün önünden geçirdiğimizde gerçekten her anlamda zor şartlarda görev yapan, net, başı dik, ve alnı açık kıymetli Yönetim Kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok güzel işleri hep beraber yaptık. Her daim dostluğu, birlik beraberliği ön planda tutmaya gayret ettik. Hatalarımız olmuşsa, istemeden üzmüşsek de affola. Bu süreçte her daim desteklerini bizden esirgemeyen kıymetli öğretmen arkadaşlarımıza, kıymetli Okul Temsilcilerimize, kıymetli Okul Müdürlerimize, MHP Bafra İlçe Başkanımız, kıymetli abim Barbaros Turna’ya, Türkav Şube Başkanımız, kıymetli abim Sami Keskin’e , Teşkilatlardaki Yöneticilerimize ve tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Bu bir bayrak yarışıdır. Görevi en iyi şekilde yapacağına inandığım değerli arkadaşımız Gökçen Demir Köktürk’e başarılar diliyorum.
Hakkınızı helal edin.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Dursun Önder
Dursun Önder - 5 yıl Önce

SİMESEN SENDİKASI SAMSUN EMNİYET ŞUBESİ OLARAK hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER