Karapıçak: İYİ Parti'den Seçilen 3 Meclis Üyesi MHP'ye Geçmek İstiyor!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Samsun'da İYİ Parti'den seçilmiş 3 belediye meclis üyesinin MHP'ye dönmek istediğini, dönüş için genel merkezin onayını beklediklerini söyledi.

Karapıçak: İYİ Parti'den Seçilen 3 Meclis Üyesi MHP'ye Geçmek İstiyor!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Partili eski MHP'lilere seslenerek, "Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın Milliyetçi Hareket Partisi'ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri samimi beklentimdir" açıklamasında bulunmasının ardından MHP'ye dönmek için seçilmişlerin kendileriyle temasa geçtiğini söyleyen Abdullah Karapıçak, "Genel Başkanımız Bahçeli'nin çağrısı üzerine Samsun'da İYİ Parti'den seçilmiş üç belediye meclis üyesi bizimle temasa geçerek yuvaya dönmek istediklerini dile getirdiler" dedi.

DEĞERLENDİRME YAPILIYOR

MHP Genel Merkezi'nin çağrıyı yaptığını ama henüz kabulü açmadığını vurgulayan Karapıçak, "Gelenlerin gerçekten mi gelmek istiyor, yoksa siyaseten bir komplo içerisindeler mi bunun incelemeleri sürüyor. Şahsi geçişler var ama seçilmişlerle ilgili ayrı değerlendirme yapılıyor. Genel merkezin seçilmişlerin partiye dönüşlerine onay vermesinin hemen akabinde Samsun'da 3 belediye meclis üyesi partimize dönecektir ve kısa süre sonra bu sayının 10 olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu. 

Kaynak:Samsunetikhaber.net

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER