CUMHUR İTTİFAKI BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMİT KILIÇ: “BU KENETLENME BİZİ ZAFERE ULAŞTIRACAK”

22, 23 ve 24. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

CUMHUR İTTİFAKI BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMİT KILIÇ: “BU KENETLENME BİZİ ZAFERE ULAŞTIRACAK”

22, 23 ve 24. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyarette katılımcılara yönelik olarak konuşan AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, “AK Partimizin başarı ile her koşulda davaya sahip çıkma şuuru var. Aynı şuur ve birliktelikle 31 Mart Yerel Seçimlerine hazırlanıyoruz. 22, 23 ve 24. Dönem AK Parti Samsun Milletvekilimiz Sayın Ahmet Yeni de bu gün aramızda ve bizlere destek veriyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Geçmiş tüm seçimlerde olduğu gibi aynı ciddiyet ve kararlılıkla çalışmalarımızı gerçekleştiriyor gitediğimiz ev, sıkmadığımız el bırakmıyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “AK Partimizin,Cumhur İttifakımızın kutlu birlikteliği vatandaşlarımıza en üst düzeyde yansıtma çabasındayız.Bu günde 22, 23 ve 24. Dönem Samsun Milletvekilimiz Sayın Ahmet Yeni yanımızda. Desteğinden ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Biz kenetlendik.Bu kenetlenme Allah’ın izniyle bizi zafere ulaştıracak

Yoğun,tempolu ve çok güzel bir seçim süreci yaşıyoruz. Hep beraber teşkilat olarak çalışıyoruz. Hakikaten güzel çalışmalar var. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız sahada sürekli çalışıyor. Biz teşkilatımız ve meclis üyelerimiz ile beraber hem esnaf ziyareti hem köy ziyareti ile güzel bir çalışmayı sergiliyoruz. Allah’ın izniyle inşallah 31 Mart akşamı hep beraber büyük bir başarıyı elde edeceğiz. Buna kalpten inanıyorum. Sadece kazanmak değil tabii her zamanki hedefimiz en yüksek oy oranı ile kazanmak. Bunu hep söylüyorum inşallah öyle de olacak. Aslında önemli olan 4. Katta oturan Ayşe teyze, 5. Katta oturan Fatma yenge, 2. Katta oturan Hüseyin Amca bunların düşüncelerini biz çok iyi biliyoruz. Yapılan hizmetin farkında olduklarını biliyoruz.Sahada biz bunu anlatacağız. Allah’ın izniyle 31 Mart seçimlerinde en yüksek oy ile çıkacağız” ifadelerini kullandı.

22, 23 ve 24. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ise,”Uzun bir yola çıkmışız. Yol arkadaşlığımız var. Sözlerimiz var. Bunları ilk duruş dediğimiz o duruş ile birlikteliğimizden aldığımız, Cumhur ittifakımızdan aldığımız tevli ile birlikte yolumuza devam ediyoruz. Ben aşağı yukarı 40 seneyi aşkın bir süredir Cumhurbaşkanımız ile, İstanbul teşkilatımız ile beraber çalıştım. Milletvekilliği dönemlerimde de sizlerle birlikte olduk. Tabi her seçim çok önemli. Bu seçimde daha çok önemli. İstanbul, Ankara ve Türkiye genelinde Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partisiyle teşkilatıyla birlikte başarılı oldu ve başarıyı sağladı. Şimdi de teşkilat mensubu arkadaşlarımızla, onların sahadaki çalışmaları ile birlikte elhamdülillah sonuç aldık. Herkes bir başkasının kazanacağını söylediği zaman bile biz istikametimiz belli yolumuza devam ediyoruz. Hamit Başkanımızın bir dönemde yaptığı başarıları takdirle karşılıyoruz ve tebrik ediyoruz. Çok güzel çalışmalar sergilemiş.Yeni dönemde çok daha güzel ve kalıcı işler yapacağına inancımız tam.31 Mart seçimlerinde de yine alnımızın akıyla çıkacak,milletimze verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

22, 23 ve 24. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç,AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Mevlana mahallesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024, 16:32

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER