banner221

19 Mayıs İlçesinde Okuduğunu Paylaş Etkinliği

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Samsun Okuma Vakti projesinin 3. Yılında başlatılan Samsun Okuyor, Okuduğunu Paylaşıyor etkinliği kapsamında 19 Mayıs Protokolü gündelik hayatta okuduğu kitabını proje kapsamında bağışladı.

19 Mayıs İlçesinde Okuduğunu Paylaş Etkinliği

İlçedeki Gençlik Merkezi Kültür Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol ve ilçe protokolü gündelik hayatta okudukları kitapları okuma etkinliğinin ardından kitap kumbarasına atarak projeye destek oldu.

Gerçekleştirilen etkinlik için, Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ 3 yıldır devam eden Samsun Okuyor projesiyle örnek olan İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ve İlçemizde projeyi aralıksız olarak devam ettiren ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve katkılarından dolayı tüm ilçe halkına teşekkür ediyorum. Bu yıl düzenlenen etkinlikle artık okuduğumuz kitapları bağışlama zamanı, evdeki kütüphanelerimizde tozlu raflarda değil, ihtiyacı olan okullarımızdaki öğrenci kardeşlerimizle paylaşma zamanı.’’dedi

Etkinlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol bir sunum yaparak, 3 yıl boyunca gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER