banner223

Cumhur İttifakı tüm engelleri aşmaya talip"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı'nın sorunları halının altına süpürmeyi tercih eden zihniyetleri ret ettiğini belirterek, "Nerede aşılması gereken bir sorun varsa Cumhur İttifakı hepsinin çözümüne taliptir." dedi.

Cumhur İttifakı tüm engelleri aşmaya talip"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 19 Mayıs ilçesinde 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürdü ve diğer ilçelerdeki programlara katıldı.

19 Mayıs ilçesindeki program Cumhur İttifakı Adayı Osman Topaloğlu, İlçe Başkanı Fatih Sevin ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililer, vatandaşlarla buluşma ile başladı. Ardından Ziraat Odası ve çeşitli kamu kurum ile kuruluşları ziyaret edildi.

İlçe merkezinde yapılan esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet edildi, Cumhur İttifakı'nın önemi anlatıldı, adaylara destek istendi. Daha sonra gün içinde Çarşamba Devlet Hastanesi'nin ve Tekkeköy Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılım sağlandı.

Programlarında açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, tüm Türkiye'de olduğu gibi vatandaşların Cumhur İttifakı adaylarına desteğinin her geçen gün büyüyerek arttığını söyledi.

"GÖZÜMÜZ KARA YOLUMUZ BÜYÜK TÜRKİYE"

Cumhur İttifakı'nın nerede aşılması gereken bir sorun varsa diğerleri gibi onu görmezden gelecek bir zihniyete sahip olmadığını ifade eden Yılmaz, "Cumhur İttifakımız sorunları halının altına süpürmeyi tercih eden zihniyetleri ret ediyor. Nerede aşılması gereken bir sorun varsa hepsinin çözümüne talibiz. Engel varsa çözümü de vardır, asla görmezden, duymazdan gelemeyiz. 2002 yılından buyana karanlıkların aydınlığa kavuşması, sorunların giderilmesi, eğitim, sağlık, altyapı, tarım, sanayi, istihdam, sosyal gibi her alanda kalkınma hedefimiz. Çözüm ve hizmetlerle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine muhakkak taşıyacağız. Büyük hedefler ortaya koyduk, kirlik ittifaklara, karanlık Türkiye isteyenlere rağmen. Hepsiyle mücadele edeceğiz. Gözümüz kara, yolumuz hizmet, Türkiye.” diye konuştu.

YILMAZ'DAN ANLAMLI ZİYARET

Seçim çalışmalarının dışında çeşitli ev ve hasta ziyaretleri de gerçekleştirdi. Yılmaz, 19 Mayıs İlçesinde Şehit Er Arif Çetin'in annesi Fatma Çetin'i ziyaret etti. Şehit annesinin hal ve hatırı soruldu, yıllar geçmesine rağmen dinmeyen acısı paylaşılmaya çalışıldı.

İlçede 3 çocuklu bir ailenin yaşam mücadelesine de ortak olundu. Milletvekili Yılmaz, Dursun ailesinin evini ziyaret ederek ağır epilepsi nedeniyle küçük yaşlarından beri yatağa mahkum yaşayan ikiz kardeşler Hasan-Ahmet (25), ablaları Cansu'yu (27) ziyaret etti. Anne Havva,

baba Alaettin Dursu'ndan çocukları hakkında bilgi aldı. Ailenin evlatları için büyük bir mücadele verdiğini belirten Yılmaz, "Allah'ım yavrularımıza şifa versin. Ağır bir hastalık nedeniyle çocuklarımız yıllardır yatağa mahkum. Annesi babası onların yaşama tutunması için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. 24 saat çocuklarına bakan annenin de rahatsızlandığı duyunca çok üzüldük. Bizlerde bu zorlu süreçlerinde her zaman yanlarındayız." diye konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER