banner221

ÖDÜLLER SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

19 Mayıs Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 101. Yılı münasebetiyle düzenlediği kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini teslim etti.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 101. yılı münasebetiyle, Genç Bakış; COVİD-19 ve Pandemi Sonrası Dünya Düzeni isimli kompozisyon yarışması düzenleyen 19 Mayıs Belediyesi yarışmaya katılan öğrencilere ödüllerini teslim etti.

Yarışmaya ‘’Kaygı Çağı’’ isimli kompozisyonuyla katılan Zeynep Sönmez birinci olup, bisiklet ödülü kazanırken, ''Pandemi Sonrası Evren’’ isimli kompozisyonuyla katılan Melek Helvalı ikinci, ‘’Covid-19 ve Pandemi-Dünya’’ isimli kompozisyonuyla katılan Hüseyin Erusta üçüncü olarak tablet ödüllerini kazandı.

Ödülleri makamda öğrencilere teslim eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında olduğu gibi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızda da çocuklarımızı unutmadık.  Korona Virüs tedbirleri kapsamında bu yıl evlerimizde kutladığımız bayramlarımızda çocuklarımızı yalnız bırakmamak adına düzenlediğimiz yarışmalarda öğrencilerimizi çeşitli hediyelerle buluşturduk. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER