banner223

19 Mayıs İlçesi’nde Bayramlaşma

Kurban bayramı dolayısıyla 19 Mayıs İlçesinde bayramlaşma törenleri gerçekleşti.

19 Mayıs İlçesi’nde Bayramlaşma

Her bayram sabahında olduğu gibi, bu kurban bayramı namazının ardından 61. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven, cemaat ile tek tek bayramlaştı.

Başkan Geleneği Bozmadı

10 yıldır her bayram olduğu gibi bu bayramda da ilk olarak Şehit Ailelerini ziyaret eden Başkan Topaloğlu; ‘’ Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Onların Aileleri bize emanet. 10 yıldır her bayram olduğu gibi kıymetli ailelerimizi ziyaret ettik. ’’dedi.

10 yılda 20. Bayramlaşma

Görevde bulunduğu yaklaşık 10 yılda 20. Bayramlaşma törenini gerçekleştiren 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ 10 yılda 20. Bayramlaşma törenimizi gerçekleştiriyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayram gününde de bizleri yalnız bırakmadınız. Bayramlar birlik ve beraberlik içerisinde geçince güzelleşiyor. ‘’dedi.

Ak Parti’de Bayramlaşma

Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven ve Partililer katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER