banner221

ASFALTA EKMEK BANILMIYOR!

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, 19 Mayıs’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Öcal, engelleri aşa, aşa millete hizmet yolundaki yürüyüşlerini kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

ASFALTA EKMEK BANILMIYOR!


Seçim çalışmalarına hız veren Mustafa Öcal, çalışmalarına 19 Mayıs’da esnaf ziyaretleriyle devam etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Öcal, ‘’Milletimizin sorunlarının farkındayız ve çözüm yollarını da biliyoruz. Bu sorunların çözümü için sağlam bir iradenin ortaya konulması gerekiyor’’dedi.

YALANLA İMAN BİR ARADA DURMAZ

Gerek sosyal medyadan, gerek hükümetin kontrolündeki havuz medyasından pompalanan yalan haber ve yapılan manipülasyonlarla milletin aldatıldığını belirten Öcal, ‘’Ciddi bir kara propaganda yapılıyor. Partimiz ve Genel Başkanımız hakkında çok sayıda yalan haber yapıldı ve yapılmaya da devam ediliyor. Bilmeliler ki, yalanla iman bir arada durmaz. Onlar ne derse desinler ne yaparsa yapsınlar bizi inandığımız doğruları savunmaktan alıkoyamazlar. Biz nasıl ki, kırk yıldır yürüyüşümüze devam ettik bundan böyle de nice kırk yıllar bu yürüyüşe devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

BİZ ÜRETMEYEN YATIRIMLARI DURDURACAĞIZ DEDİK

Cumhurbaşkanı adayları Temel Karamollaoğlu’nun üretmeyen yatırımları durduracaklarını söylemesi üzerine yapılan çarpıtma haberlere değinen Öcal, ‘’Temel bey çıktı üretmeyen yatırımları durduracağız dedi. Bizi hemen yatırım düşmanı olarak göstermeye çalıştılar. Biz diyoruz ki, önce üreten yatırımlar yapalım. Borçla, ipotekle bu yollar, köprüler yapılmasın. Bizim arkadaşlar sosyal medyada paylaşıyor, asfalta ekmek banılmıyor diye. Hakikaten böyle. Vatandaşın işi yok, borca esir olmuş, faize batmış bu yolla, köprüyle nereye gidecek? Diplomasız yığınla genç işsizimiz var. Bu gençlerimiz gençlik merkezlerini ne yapsın?’’ diye sordu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol Toprak
Erol Toprak - 6 yıl Önce

Sayin vekil adayi o zaman propaganda yapmaya arabayla deilde yuruyerek gidin nede olsa size yol lazim deil

SIRADAKİ HABER