Çamaş’tan 19 Mayıs Esnafına Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş, 19 Mayıs İlçesinde esnafları ziyaret etti.

Çamaş’tan 19 Mayıs Esnafına Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş, Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, 19 Mayıs İlçe Başkanı Mustafa Selçuk ile birlikte esnafları ziyaret etti.

24 Haziran 2018'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci dönem milletvekili seçimleri için seçim çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş 19 Mayıs ilçe esnaflarını ziyaret ederek ve yol üzerinde bulunan vatandaşlara kendisini tanıtarak yapılacak 24 Haziran Seçimleri için destek istedi.

Ziyaretleri sırasında açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş, “Yüreğimizi, Milliyetçilik sevdamızı ortaya koyarak bu yola çıktık. Bu yola çıkarken yemin ettik daha iyi ve daha güçlü bir Türkiye için çalışacağımıza. Bu süreçte seçilelim seçilmeyelim hiç fark etmeyecek, biz yine davamızın birer neferi olarak hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz. Seçim süresince sadece bizim partilimizin değil her kesimin ortak adayı olmaya çalışacağız. Seçim süresince değil her zaman her kesimin kapısını çalacağız gitmediğimiz yer, gitmediğimiz ilçe, gitmediğimiz mahalle, gitmediğimiz ev olmayacak bunun için gerekirse uyumayacağız ama çalışacağız” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER