THT KAMPI 19 MAYIS İLÇESİNDE DEVAM EDİYOR

Önceki Dönem Sağlık Bakanı, Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan, Ak Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 'nun katılımlarıyla, 17 ilçemizde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri 19 Mayıs Gençlik Kampında bir araya geldi.

THT KAMPI 19 MAYIS İLÇESİNDE DEVAM EDİYOR

Önceki Dönem Sağlık Bakanımız, Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan, Ak Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve Belediye Başkanımız Osman Topaloğlu 'nun katılımlarıyla, 17 ilçemizde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri 19 Mayıs Gençlik Kampında bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Maarif Hareketi projesi kapsamında Atakum İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde İmam Hatipliler THT Kampı Programı 19 Mayıs Gençlik Kampında düzenleniyor.

4 - 14 şubat 2019 tarihinde arasında gerçekleştirilecek olan kampa Samsun genelindeki İmam Hatip Liselerinden toplamda 145 öğrenci katılıyor. Ayırca Atakum İmam Hatip Lisesinden 20 öğretmen de kampa destek oluyor. 

Bu yıl 3. sü düzenlenen kampda, deneme sınavları,soru çözümleri,birebir eğitimler, kitap okuma programları ve moral motivasyon programları düzenlenmektedir. İmam Hatipde okuyan öğrencilerin birbirleriyle tanışmaları ve kaynaşmaları hedeflenmiş aynı zamanda üniversiteye hazırlanan gençlerin eksikleri tespit edilerek kısa sürede tamamlanmaları hedeflenmiştir. 2019 THT-AYT sınavı öncesi 7 günlük bir kamp daha düşünülmektedir.

Porgramın ilk gününde önceki dönem Sağlık Bakanı, Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan konuşmacı olarak katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER