26. Dönem Yazar Portal Yazar Müracaatları Başladı

Sayın okurlarımız;

13 yıldır günlük yayınlanmakta olan gazetemizde 26. dönem (bahar dönemi) yazar alımlarımız başlamıştır. Yeni yazar alımlarımızda Kadın yazarlarımıza pozitif ayrımcılık yapılacaktır. Yazarlarımızda Kadın yazar oranı, % 45 i geçtiği anda pozitf ayrımcılık sona erecektir.

Yeni yazar alımlarımızda yazar müracaatlarının menülerimizde bulunan yazar müracaat formunu doldurarak [email protected] adresine e-posta iletisi göndererek veya +90 452 310 20 30, +90 532 486 45 03 numaralı telefonları arayarak veya WhatsApp destek hattımızı arayarak / yazarak dokümanlarınızı gönderebilirsiniz.

26. dönem yeni yazarlarımızdan bu dönem Telif Hakkı devir sözleşmesi de talep etmekteyiz. Te’lif hakkı devir sözleşmesini yazar müracaatı yapılırken ilgili yazar adayına gönderilecektir.

Hep birlikte yaşamakta olduğumuz gibi, sadece Türkiye’de değil, bütün dünyada bütün insanlğın hayatını alt üst eden bir koronavirüs sürecinden geçmekteyiz. Bu sürecin hızlandırdığı gibi yeni dünya düzeninde insanlar KAÇINILMAZ OLARAK dijital dünyaya daha da entegre olacaklardır.

Gazetemiz Türkiye’de internetin evlerde kullanıma başladığı yıldan sadece ve sadece 7 yıl sonra 2007 yılında yayın hayatına başlamış ve başlar başlamaz, Kültür Bakanlığı Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ndan  E ISSN alarak yayın kimliğini resmileştirmiştir.

Daha o yıllarda Türkiye’de ve Dünya’da yayınların yüzde yetmişbeşi kağıt bası iken, bu gün basın yayın sektöründe basın yayın kuruluşlarının hemen hemen tamamı dijital yayına geçmiştir. Bu bağlamda gazete olarak öngörümüzü sizlerin takdirine sunuyoruz.

Sizlerle birlikte sizlerin destek ve paylaşımlarınızla nice indeks ve temel eserlere referans olacak derecede işimizi kurumsal mantıkla yürütmekteyiz.

YORUM EKLE