AFRİN ZEYTİN DALI HAREKATI ÜZERİNE UYARI 1


Ortadoğu’nun iki sömürgeci devleti ABD-Rusya Suriye ve Irak’ta iç savaşın sona erdirilip ülkemizi de içine alan BOP projesi doğrultusunda yeni bir düzene geçme konusunda anlaştıkları görülüyor. İzledikleri politikadan bunu anlıyoruz.

Türk ordusu bu oyunu bozmak üzere bir harekat başlattı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Kahraman ordumuzun karada, denizde, havada muzaffer olması için dua ediyoruz.

Ordumuz her zaman cephede kazanmış ama siyasiler masa başında aynı başarıyı gösterememiştir. Çünkü siyaset başlı başına bir sanattır. Çözüm bulma ilim ve sanatıdır. Maalesef siyasiler, siyasetin sanatkarı olmaktan uzaktır.

Derneğimizin ve Millet Partisi’nin genel başkanı Sayın Aykut Edibali, ABD’nin Irak’ı işgal öncesinde Musul ve Kerkük’te yaşayan Türkmenlerin Tapu ve nüfus bilgilerinin yağmalandığında Cumhurbaşkanı, Meclis başkanı, Başbakan, Bakanlar ve Kuvvet Komutanlarına hitaben bir çağrı yaptı. Türk ordusu derhal Irak’a girmeli aksi halde Türk milleti bunun hesabını sizden sorar dedi. Edibali’nin bu çağrısı ancak yıllar sonra anlaşılabildi. Bu gün yapılan Zeytin Dalı Harekatı geç kalınmış bir harekat ama zararın neresinden dönersek kardır. Allah kahraman ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Onları muzaffer kılsın.

Emperyalist ülkelerin bir terörist devlet oluşturmaya çalıştığı Halep’ten Irak’a, Musul ve Kerkük’e kadar olan bölge “Misak-ı Milli “ sınırlarımız içinde yer alan Türkmeneli topraklarıdır. Irak’ın ve Suriye’nin, Türkmen nüfusunu asimile etme, az göstermeye yönelik çalışmalarına rağmen Türkmeneli’nde yaşayan Türkmen nüfusu 6 – 6.5 milyondur. Terörist bir devlet kurulmak istenen yerler Türkmeneli yurdudur. Masa başında Türk ordusunun buralardan çekilmesine karar vererek Türkmenler emperyalistlerin insafına tek edilmemeli. Türk ordusunun garantörlüğünde Bu bölgede Türkmeneli Cumhuriyeti kurulmalı. Bu da ancak gerçek manada milli birliğin sağlanmasıyla mümkündür.

Devam edecek.

YORUM EKLE