banner223

ALAÇAM BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA YEM BIRAKTI

Alaçam Belediyesi tarafından soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için ilçede belli noktalara yiyecek bıraktılar. Alaçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Alaçam’ın çeşitli yerlerine kuru mama ve yem dağıtımı gerçekleştirdi.

ALAÇAM BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA YEM BIRAKTI

Alaçam Belediyesi bir taraftan yüksek mahallerde karla mücadele ederken, bir tarafta ise ilçenin çeşitli noktalarına yaşayan sokak hayvanlarının soğuk kış günlerinde aç kalmamaları için yaşam alanlarına yakın noktalara kuru mama ve yem bırakıyor.

Kış aylarında sokak hayvanlarının yiyecek bulmakta çok büyük sıkıntı yaşadığını ifade Belediye Başkanı İlyas ACAR, "Bizler Alaçam Belediyesi olarak sokak hayvanlarımız için kış aylarında üzerimize düşen görevi yapmak için gayret ediyoruz. İlçemizin belirli yerlerine kar yağışının çok olduğu yüksek mahallerimize sokak hayvanları için kuru mama ve yem bırakıyoruz. Sokak hayvanları kışın soğuk hava koşullarından etkilenmesin, yaşamlarını devam ettirebilsinler diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz,” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2020, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER