ALAÇAM’DA BAŞKANLIK KOLTUĞU KADIN MECLİS ÜYESİNE EMANET

Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sebebiyle Belediye Başkanlık Vekilliğini Alaçam Belediyesi Meclisi Kadın Üyesi Nimet KARANLIK’a bıraktı.

ALAÇAM’DA BAŞKANLIK KOLTUĞU KADIN MECLİS ÜYESİNE EMANET

Alaçam Belediye Başkan Vekilli Nimet KARANLIK Öncelikle “Bu görevi bana veren Başkanımız Sayın İLYAS ACAR’a tüm kadınlar adına teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan ACAR,’’Sosyal ve ekonomik hayatın her alanında büyük fedakarlıklar gösteren ve rol üstlenen kadınlarımıza sahip çıkmalı ve hak ettikleri değeri vermeliyiz. Şanlı tarihimize baktığımızda Türk kadını tarihimizin her devresinde eşsiz fedakarlık ve cefakarlık göstermiş, cephelerde kahramanlıklarla destanlaşmış, hayatın her alanında önemli sorumluluklar almıştır. Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (SAV)’in ”Cennet annelerin ayakları altındadır.” sözünün muhatabı olan kadınlar, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan güzide değerlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazi annelerinin olmak üzere tüm kadınların ”8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyorum.”dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER