banner223

Belediye Başkanı İlyas Acar Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

 Alaçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından mahalle içi yollara malzeme serimi, zemin sıkıştırma ve yol genişletme çalışması yapılıyor.

Belediye Başkanı İlyas Acar Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi


Alaçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından mahalle içi yollara malzeme serimi, zemin sıkıştırma ve yol genişletme çalışması yapılıyor. Alaçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından kırsal mahalle yollarını bakım-onarım ve yol genişletme çalışmaları kapsamında; Karahüseyinli , Bahşioymağı ve Gülkaya Mahallesinde stabilize yol bakım onarım, zemin sıkılaştırma ve yol genişletme çalışması başladı.

Belediye Başkanı İlyas Acar; Gülkaya Mahallesini ziyaret ederek yapılan yol genişletme çalışmaları hakkında yerinde bilgi aldı. Başkan Acar yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini bizlere ileten muhtarımız ile yaptığımız istişare sonucunda çalışmalarımıza başladık ve ara vermeden de devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın hiçbir talebini hiç bir şekilde göz ardı etmiyoruz ivedi şekilde bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal keskin
Ünal keskin - 4 yıl Önce

Sayın başkanım incirli mahalle sinin yolları berbat oraya ne zaman sıra gelecek saygılar

Şükrü çam
Şükrü çam - 4 yıl Önce

Yukarıkoçlu grup yoluna bir el atılırsa bu zamanda toprak yol mu kaldı sayın başkan nebyan dağının zirveye kadar beton yol var alaçamda aynı ilgi maalesef yok

SIRADAKİ HABER