Alaçam Belediyesine yeni araç

Alaçam Belediyesi, altyapı yatırımlarında kullanılmak üzere kombi tipi sathi asfalt  kaplama aracı aldı.

Alaçam Belediyesine yeni araç

Alaçam Belediyesi, sorumluluk alanlarında bulunan mahallelerde daha hızlı, etkili yol bakım ve onarımı hizmeti sunmak için 1 adet kombine sathi asfalt kaplama aracı satın aldı.

Alaçam Belediyesi, kırsal mahalle yollarını ve yeni imara açılan yolları nitelikli hale getirmek için en son teknoloji ürünü sathi asfalt kaplama aracı satın aldı. Belediyenin demirbaş envanterine dahil olan kombi tipi sathi asfalt kaplama aracının 6 ton bitüm, 12 ton da mıcır haznesi bulunuyor. Böylece, daha önce iki araç ile yapılan sathi kaplamalar tek araçla yapılabilecek. Sathi asfalt kaplama aracına malzeme temini için Alaçam Belediyesi Taş Kırma Tesisinin olduğu alana depolama tesisi de kuruldu.

GÜNDE 5 KM SATHİ KAPLAMA YAPABİLİYOR

Yeni asfalt kombine aracının, belediyenin araç filosuna güç kattığını belirten Başkan Uyar , “ Yaptığımız araştırmalar dahilinde  hem zaman,hem çalışma kapasitesi bakımından yeni teknoloji ve donanıma sahip olan bu aracı belediyemiz  araç parkına kazandırdık.

Az maliyetle daha çok asfalt yaparak köylerden mahalleye dönüşen merkezlerimizin yollarını yapacağız. Ayrıca şehir merkezinde doğalgaz ve alt yapı çalışmalarının başlamasının ardından cadde ve sokaklarımızın düzenlenmesinde kullanacağız. Vatandaşlarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için  belediyemizin bütçesi doğrultusunda yeni araçları bünyemize katmaya devam edeceğiz” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER