Alaçam`da kaymakam değişikliği

İçişleri Bakanlığı 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar Banaz Kaymakamlığına atandı.

Alaçam`da kaymakam değişikliği

İçişleri Bakanlığı 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar Banaz Kaymakamlığına atandı.

Uşak ili Banaz ilçesine Kaymakam olarak atanan Oğuz Alp Çağlar`ın yerine ise Savaştepe Kaymakamı Fikret Zaman atandı.

FİKRET ZAMAN KİMDİR?

1968 yılında Kars’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunudur. Yüksek Lisansını Süleyman Demirel Üniversitesi Kamu Yönetimi Anabilim dalında tamamladı.İnhisar (Bilecik), Çağlayancerit(Kahramanmaraş),Keçiborlu(Isparta), Tonya ve Vakfıkebir( Trabzon) ilçelerinde kaymakamlık; Bingöl, Aksaray ve Çorum İllerinde Vali ardımcılığı görevlerinde bulundu.2017/345 sayılı Yaz Kararnamesi ile 19.08.2017 tarihinde Savaştepe Kaymakamlığı görevine atandı.İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

Oğuz Alp ÇAĞLAR KİMDİR?

Oğuz Alp ÇAĞLAR; 1976 yılında Konya'da doğdu. İlköğrenimini, memleketi Boyabat'ta, orta öğrenimini Kastamonu Mustafa Kaya Anadolu Lisesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezuniyetinin ardından İstanbul Barosu'nda Avukatlık stajı yaptı.

2001 yılında Kaymakam Adayı olarak Sinop Valiliği'nde göreve başladı.

Kastamonu'nun Seydiler, Azdavay ve Küre ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulunduktan sonra bir yıl süreyle İngiltere Leicester Üniversitesi'nde dil eğitimi aldı.

Ordu'nun Akkuş, Aksaray'ın Gülağaç, Ardahan'ın Posof ilçelerinde Kaymakamlık, Tunceli'de ise Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunan Çağlar, akabinde Bilecik'in Pazaryeri ilçesi Kaymakamlığına atandı. Buradaki görevi sırasında bir yıl süre ile İngiltere'de bulunan Çağlar, Portsmouth Üniversitesi'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Kaymakam Çağlar, 25.10.2013 tarihinden itibaren Alaçam Kaymakamlığı görevini sürdürmektedir.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER