Hadi Uyar`dan Kadınlar Günü mesajı

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan bir mesaj yayınladı.

Hadi Uyar`dan Kadınlar Günü mesajı

Başkan Uyar , mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Toplumumuzun ve ailenin temel taşı olan kadınlarımız, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarıyla bizi onurlandırmaktadır. Sevginin ve özverinin kaynağı olan kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır. Kadınlarımız zerafetleri, fedakârlıkları ve nezaketleriyle toplumumuz için her daim denge unsuru olmayı sürdürmektedir.
Bizim kültürümüz kadına saygı üzerine kurulmuştur. İnancımız, kadına yönelik bir ayrımcılığı kabul etmez. Dolayısıyla kadınları korumak, kollamak, daha mutlu ve huzurlu olmalarını sağlamak bizlerin görevidir.
Yeri gelmiş cephede savaşmış, yeri gelmiş cephe gerisinde savaşa destek olmuşlardır. Savaş sonrasında ülkenin kalkınmasında da kadınlarımız, en önde yerini almışlardır. Bizim örf ve adetlerimize göre yuvanın gerçek sahibi olan kadınlarımız ailenin ve doğal olarak da toplumun temel direğidir. Kadınlarımızın iyi şartlara kavuşması demek, toplumun çağdaş uygarlıklar seviyesine ulaşması anlamına gelmektedir. Güçlü omuzlarında Türkiye’yi yükseltecek kadınlarımızın gününü en samimi duygularımla kutluyorum. Kadınlar için önemli olan bu günün yılın bir günüyle sınırlı kalmaması dileğiyle kadına şiddetin olmadığı, saygıda kusurun edilmediği çevremizde açan en güzel çiçekler olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun”.dedi

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER