BAFRA'DA DRİFT ÇILGINLIĞI KÖTÜ BİTTİ

Samsun'un Bafra ilçesinde bir kişi otomobili ile drift attığı gerekçesi ile polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalandı.

BAFRA'DA DRİFT ÇILGINLIĞI KÖTÜ BİTTİ

Olay Bafra ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre K.A. isimli şahıs 55 NA 382 plakalı otomobili ile kavşaktan dönerken drift attı. Drift attığı gerekçesi ile şikayet edilen otomobili polis ekipleri takibe aldı. Takip sonucunda polis ekiplerinden kaçan otomobil sürücüsü, kırmızı ışık ihlali yaparak yayaların üzerine sürdü. Kısa süre sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan K.A. isimli şahsın ehliyeti olmadığı tespit edildi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri otomobil sürücüsüne toplamda 7 bin 733 Türk Lirası cezai işlem uyguladı. Polis ekipleri ayrıca otomobili bağlayarak otoparka çekti.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Musa
Musa - 5 yıl Önce

Ulan yalan haber neden yapıyorsunuz çocuk virajı dönerken lastik ötüyor haliyle Şahin araçlarının hepsi böyle dur ihtarına uymama sebebi ise ehliyeti yokmuş ve korkmuş polisi görünce e cahil normal peki asıl olan şunun cevabını verin Altınova gazetesi yalancıları polis çocuğu durdurduktan sonra neden silah çekip çocuğun ağzını burnunu patlatıyor eşkiyamısınız diyemediniz mi o polise ve darp raporu almış çocuk yaptığı çok mu normal biraz gerçek haber yapın yazık size

SIRADAKİ HABER