LENGERLİ KAVŞAĞINDA ACI BİLANÇO: 2 ÖLÜ 11 YARALI

Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan Lengerli Kavşağı'nda 5 günde 2 kişi öldü 11 kişi yaralandı.

LENGERLİ KAVŞAĞINDA ACI BİLANÇO: 2 ÖLÜ 11 YARALI

Ölüm kavşağında son yıllarda ölümle sonuçlanan çok sayıdaki kaza vatandaşları isyan ettirdi. Soruna bir çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar adı ölüm kavşağına çıkan kavşakta yeni kazaların meydana gelmemesi için bölgede önlem alınmasını ve yeni bir yapılanmaya gidilmesini istedi. Söz konusu kavşakta son 5 günde 2 kişinin ölümü 11 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kazalar durumun ciddiyetini gözler önüne seriyor. Belirtilen kavşakta her hangi bir düzenlemenin yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu oldu.

18 AĞUSTOS 2019

Samsun'un Bafra ilçesi Lengerli kavşağında meydana gelen trafik kazasında 2 ölü, 2 yaralı. Kaza, Samsun-Sinop karayolu üzeri Lengerli Kavşağında meydana geldi. M. Ö. (47) idaresindeki almanya plakalı KA-TS 9898 otomobil ile, N. L. (63) 55 NL 593 sürücü ile Lengerli kavşağında çarpıştı. 
 

13 AĞUSTOS 2019

Samsun’un Bafra ilçesi Lengerli kavşağında meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.  Edinilen bilgiye göre Sürmeli Köyünden Bafra istikametine seyir halinde olan S. B. yönetimindeki 55 DC 740 plakalı otomobil ile Bafra istikametinden Samsun istikametine doğru seyir halinde olan olan 55 JC 695 plakalı hususi kamyonet Lengerli kavşağında çarpıştı.


 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2019, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER