Son dakika:Bir kişi kaymakamlık binasının 5. katından aşağı atladı

Son dakika: Bir kişi kaymakamlık binasının 5. katından aşağı atladı. Ağır yaralanan şahsın Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.

Son dakika:Bir kişi kaymakamlık binasının 5. katından aşağı atladı

Cizre'de Nezir K. isimli kişi, kaymakamlık binasının 5. katından atlayarak intihar etti. Ağır yaralanan K'nın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Türkiye'de intihar vakalarının sayısı son günlerde artış gösterdi. Geçtiğimiz günlerde Hatay'da valilik binası önünde kendisini yakan Adem Yarıcı, "Çocuklarım aç, iş istiyorum" diyerek feryat etmişti. Yarıcı, 7 Şubat günü meydana gelen olayda kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

BİR ÖRNEK DE KONYA'DAN

Konya'da da 2 çocuk babası bir kamyon şoförü, kamyon garajında kendisini aracına asarak intihar etti. İki çocuk babası Mevlüt Çankaya'nın maddi sıkıntılar yaşadığı öne sürüldü.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Konya Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Şen, "Nakliyeci arkadaşımızın bankalara ve çevresine borcu bulunuyordu. Ayrıca eşi ile de araları bozuktu. Borcundan ve ailevi sıkıntılarından dolayı intihar ettiğini düşünüyoruz" dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat demir
Murat demir - 4 yıl Önce

Sayin altinova gazetesi sitenizde reklammda tanriyi tanimak istermisiniz diye reklam cikiyo bilginize

vatandaş
vatandaş - 4 yıl Önce

bafra haberimi yapıyorsunuz ulusal habermi ne bu kardeşim

SIRADAKİ HABER