Atakum Anadolu Lisesinden videolu kutlama

Öğretmenlerden Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi, Öğrencilerden Gençliğin Ata'ya Cevabı Videosu

Samsun Atakum Anadolu Lisesi; 19 Mayıs Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, anlamlı bir etkinliğe daha imza attı.

Okulun web sayfasından yapılan konuyla ilgili açıklama şöyle :

" Okulumuzun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında; öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, bu salgın günlerinde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Öğretmenlerimiz videolar çekerek, " Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi " ni okudular.

Öğrencilerimiz ise " Gençliğin Ata'ya Cevabı" nı seslendirdiler. Bu güzel ve anlamlı çalışma için emeği geçen herkese teşekkürler ! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun ! "

Ayrıca, okuldaki etkinliklerin Türkçe dilinin yanısıra, İngilizce dili ile de okul web sayfasında uygulamaya geçmesi nedeniyle, bu anlamlı duyuru İngilizce olarak da şöyle açıklandı :

" Our teachers and students performed a meaningful event during the days of this epidemic as part of our school's Youth and Sports Day activities commemorating Atatürk on 19 May. Our teachers made videos and read Atatürk's Address to Youth. As for our students, they performed the answer of Youth to Ata. Thanks to everyone who contributed to this beautiful and meaningful work ! Happy Youths and Sports Day! "

Haber . Oktay ZERRİN- Samsun

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2020, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER