Ayvacık’ta Erdal Avcı-Hayati Tekin dayanışması

Hayati Tekin: “Köylere Tek Tip Proje yapacağız, ruhsat proje, alt yapı parası ödenmeyecek!”

Ayvacık’ta Erdal Avcı-Hayati Tekin dayanışması

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin Seçim çalışmaları kapsamında Ayvacık’ı ziyaret etti.

Hayati Tekin, İYİ Parti, CHP ve BBP 'nin  Ayvacık Belediye Başkan Adayı Erdal Avcı ile İYİ Parti Ayvacık İlçe Başkanlığı’nda bir araya geldi. İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve İYİ Parti Ayvacık İlçe Başkanı İlmiza Atmaca’nın da hazır bulunduğu ziyarette Hayati Tekin, Erdal Avcı ve Bedri Yaşar, İYİ Parti Ayvacık İlçe Başkanı İlmiza Atmaca ve İYİ partililerle birlikte dayanışma pozu verdiler.

Hayati Tekin Ayvacık’ta ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “Başkan Adayımız  Erdal Avcı  ile el ele vereceğiz köyleri  ihya edeceğiz.  Ben bunun sözünü burada sizlere veriyorum.  Allah'ın izniyle devasa projelerimiz var.  Projelerimiz için  ekonomik bir sıkıntımız yok .  Bungalov  evlerini hayata geçireceğiz . Ben zamanında görevim olmadığı halde bir çok hizmetler yaptım, milyonlar harcadım parasal bir sorunum yoktu .

Çiçeğe böceğe para harfcamadım. , kimseye muhtaç olmadım kendime güvendim.  Mesleğimde şehir planlamasında bir numara olduğunu iddia ediyorum. El ele vereceğiz, birbirimize destek olacağız. Ben buradan size söz veriyorum;  köylerimizin yolları için sizlere kum çakıl ne gerekiyorsa yardımcı olacağım.Köylere tip proje yapacağım. Proje ruhsat altyapı parası ödetmeyeceğim.  Ev yapmak isteyen vatandaşlarımız harç parası ve benzeri harcamaların sadece 20 de birini ödeyecek!" dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER