1930 BAFRASPOR YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Bafra’nın futbolda simgesi olan ve tarihi sayısız başarılarla dolu olan 1930 Bafraspor’un 2021-2022 sezonu yönetimi belli oldu.

1930 BAFRASPOR YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Bafra’nın futbolda simgesi olan ve tarihi sayısız başarılarla dolu olan 1930 Bafraspor’un 2021-2022  sezonu yönetimi belli oldu.
Bafra’nın futboldaki simgesi haline gelen ve tarihinde sayısız başarılara imza atan 1930 Bafraspor 2021-2022 futbol sezonu yönetim kurulunu oluşturarak hedefi şampiyonluğa dikti. 1930 Bafraspor yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yıldız yaptığı açıklamada, “Her yıl şampiyonluk hedefi ile kurduğumuz kadrolarda, hedefimize maalesef ulaşamadık. Futbol öyle bir oyun ki liderlik haricinde her türlü sonuç ve sıralama başarısızlık olarak lanse ediliyor. Oysaki Bafra’ya ve Türkiye’ye maal bir kulüp olan Bafraspor’un bulunduğu yer kimseyi mutlu etmemektedir. Geçmiş yıllarda oluşturulan yönetimlerde bulunan yönetici dotlarımız ve arkadaşlarımızla istemesek de maalesef yollarımız ayrıldı. Tüm yönetici ağabey ve kardeşlerimize saygımız sonsuz ben biliyorum ki yönetimde olmasalar da bizimle beraber bu heyecanı yaşayacaklardır. Ben ve yönetimim adına bu güne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Bizi her daim destekleyeceklerini de biliyorum.
BU SENE O SENE OLACAK
Yıldız konuşmasında, Yepyeni bir yönetimle Bafra ve Bafraspor sevdalıların karşısına çıkmak beni ziyadesiyle heyacanlandırıyor, isimler ve kimlikler Bafraspor’u 3. Lige rahatlıkla taşıyacaktır. Bu yönetimin hedefi kesinlikle 3’üncü ligdir. Taşın altına elini değil bedenini koyan arkadaşlarıma ve abilerime kulübümüze hoş geldin diliyor, hep birlikte şampiyonluk turu atmak için sezonun açılmasını bekliyoruz” dedi.
YENİ YÖNETİM
Yeni yöneti ise şu şekilde oluşturuldu.
1. Fatih Yıldız
2. Yalçın Kurtça
3. Yüksel Bozkurt
4. Erhan Akbulut
5. Hakan Aytünür
6. Sezai Şener
7. Nihat Kale
8. Hüseyin Çevik 
9. Ali Kavak
10. Erol Korkmaz
11. Ender Kurt
12. Hasan Tuslak

Yeni yönetimde görev dağılımı ise hafta içi yapılacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2021, 15:54

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER