23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın mutluluğu içerisinde olduğumuzu belirtmek isteriz"dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin mesajında "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın mutluluğu içerisinde olduğumuzu belirtmek isteriz.

23 Nisan’ın Türk Milleti için sadece çocuklara armağan edilmiş bir gün değildir. 23 Nisan; Türk Milleti olarak bağımsızlığa duyduğumuz bağlılığın, esarete göstermiş olduğumuz tepkinin, millet egemenliğine karşı vazgeçilmez sadakatimizin bir göstergesidir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının ayrıca çocukların milli bilinç ve kültürle yetişmesi için önemli bir gündür. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bütün Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Bafra Ülkü Ocakları adına kutluyorum. Çocuklarımızın neşe içerisinde öğretmenleri ve arkadaşlarıyla kutladıkları nice 23 nisanlara inşallah"ifadelerini kullandı. 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2020, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER