Abdullah Kurumahmut adaylığını açıkladı

Samsunlu İşadamı ve İnşaat Mühendisi Abdullah Kurumahmut Ak Parti Samsun İl Başkanlığına giderek Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Abdullah Kurumahmut adaylığını açıkladı

Milletvekili aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanlığına teslim eden iş adamı ve inşaat mühendisi Abdullah kurumahmut 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde AK Parti’den Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuruyu yaptığını söyledi.

Aday adaylığına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Abdullah Kurumahmut, şu ifadelere yer verdi:

Türkiye'nin ve Halkımızın yegane ümidi partimizin 15 Yıllık hizmet serüveninde Türkiyemizi çağın ötesine taşıyarak muassır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma mücadelemizde dünyanın en saygın siyasetçisi ve ülkemizin en dirayetli lideri sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte; azim ve kararlılığını bozmadan her zorluğa inançla katlanarak en ağır yükü taşıyan kıymetli dava arkadaşlarım.

Hanımefendi kardeşlerim,beyefendi kardeşlerim ve basınımızın güzide temsilcileri sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

ALLAHIN RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN DİYORUM.

Çok değerli Hemşehrilerim sizlere bir büyük dava ve kalkınma virtüözü partimizin bir neferi olarak hitap etmekden gurur duyuyorum.

3 Kasım 2003 Yılından bugüne hiç durmaksızın Aziz Milletimize hizmet sunan partimizin ,devletimizi içeride güçlü, dışarıda itibarlı hale getiren ve yedi düvele meydan okuyan terörün kökünü kazıyan, eğitimden sağlığa,ulaşımdan haberleşmeye, nükleer enerjiden bilimsel teknolojiye,inovasyondan uzay çalışmalarına,uydulardanmilli savunmaya,ihalar,sihalar,tanklar,helikopterler,keşifuçağından,insansız keşif uçağı akıllı füzelerden balistik füzelere 5.nesil savaş uçağına,Uçak ve anfibigemilerden,deniz altıve destroyerlere ,karadenizi bir türk gölü haline getiren donanmaya,ve  daha bir çok alanda ciltler dolusu kitaplara ancak sığdırılabilecek bir çok hizmetleri muhterem halkımızın emrine sunan partimiz fakir fukaraya,garipgurabaya,mazluma ve mağdura el atmış kimseyi ilgisiz bırakmamıştır.

Dünyadaki tüm mağdur ve mazlum din ve ırk bağımız olan akraba din kardeşlerimize, dost düşman her milletin takdir nazarları ile gördüğü yardımlarını esirgememiştir.

Böylece devletimizin itibarını tavan yaptıran,devletimizi gündemin bir parçası olmak durumundan ,gündemi bizzat belirleyen devlet konumuna taşıyan partimiz ve iktidarımız; Büyük Devlet adamı; ülkemizde milletimizin, dünyada dostlarımız ve Ümmetin mümtaz şahsiyeti Sayın Cumhurbaskanım Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu büyük başarılara imza atmıştır. Ulaştığımız büyük hedeflere aziz milletimizin sarsılmaz ve eksilmeyen desteği yegane gücümüz olmuştur.

Çok değerli kardeşlerim şimdi meclisimizin aldığı erken seçim kararı ile cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ;kalkınmamıza final yaptıracak ülkemizi her alanda dünyanın saygın ve ilk on devleti arasına taşıyacak 24 haziran 2018 milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Bölgemizin MİLLİ VE YERLİ EVLADIolarak saydığımız büyük hizmetlere hep birlikte yeni hizmetler eklemek ve bölgemizin gelişmesi ve kalkınması meselelerinde ehil bir kardeşiniz olarak tüm bilgi ve becerilerimi halkımızın ve devletimizin emrine sunmak,böylece çorbada tuzumuz olsun arzusu ile cenabı ALLAH’ da nasip ederse önce aday adayı takdir ve münasıp görülür ise milletvekili adayı olmak isteğimi siz değerli hemşehrilerimizin huzurunda açıklıyorum.

Allah utandırmasın,Halis olan millete ve devlete hizmet niyetimizden bir milim saptırmasın.

Birlik ve beraberlik içinde insanımızın tümünü severek,sayarak ülkenin

TEK MİLLET,

TEK BAYRAK,

TEK VATAN,

TEK DEVLET

ülküsünü sonsuza dek yaşatacağız.

Zira büyük vatan şairi Akif….

GİRMEDEN TEFRİKA BİR MİLLETE DÜŞMAN GİREMEZ,

TOPLU VURDUKÇA YÜREKLER ONU TOP SİNDİREMEZ; diyor.

Muhalefet varsın Amerika İsrail ve terör örgütleri ile iş tutsun bizi asla yıldıramazlar.Gerekli zamanda gerekli cevabı her zaman veririz.

Fıratkalkanı,Afrin zeytin dalı ve kandil hareketleri bu hainlere elbette en anlamlı cevaptır.

Biriz,beraberiz tek yumruk,tek bilek ve kök gibiyiz

Allaha emanet olun

Sağolunvarolun.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER