Abdurrahman Çamaş`tan gövde gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday tanıtım toplantısından Bafra`ya dönen Samsun Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş, Bafra ilçesi Asri Mezarlık girişinde büyük bir kalabalık tarafından havai fişeklerle karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday tanıtım toplantısından Bafra`ya dönen Samsun Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş, Bafra ilçesi Asri Mezarlık girişinde büyük bir kalabalık tarafından havai fişeklerle karşılandı. Burada uzun bir araç konvoyu oluşturan kalabalık ve seçim otobüsünde Bafralı vatandaşları selamlayan Çamaş, Alparslan Türkeş Parkı içerisinden Mehteran takımı ile MHP ilçe seçim merkezine yürüdü. Yürüyüş sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş, vatandaşlarla sohbet ederek yürüyüşünü tamamladı. İlçe seçim merkezinde MHP Bafra ilçe Başkanı Barbaros Turna`nın selamlama konuşmasının ardından konuşan Çamaş,

Ülkemiz gerçekten son zamanlarda dış güçlerin müthiş baskısı altındadır. Türkiye'yi güçsüz kılmak Türkiye'yi parçalamak, bölmek üzere yapılmış planlar tüm hızıyla devam etmekte. Daha önceden PKK Terör Örgütü ile yapılan denemeler başarıya ulaşamadı. Bunun peşinden IŞID denen lanet örgütü çıkarttılar, şehirlerimizde bombalar patlattılar yüzlerce insanımızı katlettiler. O da yetmedi peşine FETÖ denen Terör Örgütüyle vurmaya çalıştılar. Allah 'a şükür ki halkımızın sağduyusu sebebiyle bu tehlikeyi de atlattık. Tabi bu 15 Temmuz gecesinde ilk açıklamayı yapan liderimiz Devlet Bahçeli idi. Devlet Bahçeli saat 21.45 civarında; Hükümetimin ve Devletimin yanındayım açıklamasıyla tüm Türkiye'ye yön vermiş oldu. Onun için ben burada halkımıza diyorum ki; Türkiye'nin geleceği için Türkiye'nin bekası için bu seçimlerde yapılan ittifaka destek vermelerini istiyorum. Cumhur ittifakına desteklerinizi bekliyorum. Birlik beraberlik içinde olacağız, Ülkemizin geleceği için hepimiz elimizi taşın altına koymak zorundayız. Yoksa yabancı güçlerin oyuncağı olan bir ülke haline gelebiliriz” dedi. Konuşmanın ardından kalabalık grup sloganlar atarak dağıldı.

 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 23:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
veysel yuksel
veysel yuksel - 6 yıl Önce

Allah muzaffer eylesin.abim.saygilar

SIRADAKİ HABER