ALTINYAPRAK İLKOKULU' NDAN ÇİFTE BİRİNCİLİK BAŞARISI !

Bafra Altınyaprak İlkokulu; eğitim, öğretim, kültür ve sportif alanlardaki anlamlı ve güzel başarılarıyla; Bafra ilçesine örnek bir okul olmanın haklı kıvanç ve mutluluğunu yaşıyor.

ALTINYAPRAK İLKOKULU' NDAN ÇİFTE BİRİNCİLİK BAŞARISI !

Okulun 2 / C Sınıfı öğrencileri önce; ilçede yapılan Çocuk Oyunları Şenliği kapsamında, " Elden Ele " Oyunu' nda; okullarını başarıyla temsil ederek, ilçe birinciliği elde etti.

Okul Müdürü Hacı AVCI " Öğretmenimiz Ramazan BOZDEMİR ve öğrencilerimizi kutluyoruz. İldeki yarışmada onlara şimdiden başarılar diliyoruz." dedi.

BAYRAK KOŞUSU YARIŞMASI' NDA DA İLÇE BİRİNCİSİ OLDULAR

Bafra Altınyaprak İlkokulu; ayrıcaÇocuk Oyunları Şenliği, 1. Sınıflar " Bayrak Koşusu " Yarışması' nda da İlçe Birincisi olarak büyük bir başarıya daha imza atarak, okullarının haklı gururu ve mutluluğu oldu.

Altınyaprak İlkokulu Müdürü Hacı AVCI " Okulumuz 1 / A Sınıfı öğrencileri; okulda yapılan elemelerde okulumuzu temsil etmek üzere, katıldığı ilçedeki yarışma sonunda, Bafra İlçe Birincisi olarak; Samsun ilindeki yarışmaya katılmaya hak kazandı.

Okulumuz 1 / A Sınıfı öğretmenimiz Şemsettin DEMİR ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, İldeki yarışmada başarılar diliyoruz. İkinci defe gelen Birincilik haberi bizleri çok mutlu etmiştir.

Bu çifte başarı bizleri, okulumuzu oldukça gururlandırmış olup tüm emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlarım. " dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER