"ARIZA GİDERİLDİ YAKIN KÖYLERE BU AKŞAM SU VERİLİYOR"

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle zarar gören su borularından dolayı Bafra'ya yaklaşık bir haftadır su verilemiyordu.

"ARIZA GİDERİLDİ YAKIN KÖYLERE BU AKŞAM SU VERİLİYOR"

Bafra ilçesinde bazı kırsal mahallelerde suların olmaması vatandaşlara zor anlar yaşatmıştı. Konu ile ilgili çalışmalarını sürdüren Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri ve Bafra SASKİ Şube Müdürlüğü ekipleri çalışmaların bittiğini ve bu akşam bazı yakın köylere su verileceğini belirtti.

Konuyla ilgili konuşan Bafra SASKİ Şube Müdürü Volkan Ünlü "Meydana gelen arıza bir hayli büyüktü. Ekiplerimiz ve bizler büyük bir titizlik ile çalışarak meydana gelen arızanın giderilmesinde sona geldik. Şuan için depoların içerisinde su bulunmamasından dolayı hemen su verme işlemi olmayacak. Fakat bu akşam üzerine doğru yakın mahalleler suya tekrardan kavuşacak. Meydana gelen bu doğal afetin tekrar yaşanmaması en büyük dileğimizdir. Bizler SASKİ ekipleri olarak her zaman vatandaşlarımız mücadele vermeye devam ediyor olacağız" dedi.
 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
bir dost
bir dost - 5 yıl Önce

ya bırakın Allah aşkına ya benim mahallemde acayip bi koku var agzıma almak istemiyorum o kokuyu 3 aydır gidip geliyorum şubeye bir Allahın kulu bile yardımcı olmuyor yarın erken gel yarın iu saatte gel felan böyle olmaz başkan...... MASA BAŞINDA OTURMAYLA OLUNMAZ BİRAZ HELAL PARA KAZANIN ALLAH İÇİNN....

SIRADAKİ HABER