Bafra belediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş KATLI, AÇIK VE KAPALI OTA PARKLAR KURACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi Bafra belediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş pazar yerleri, sanayi sitesi esnafları ve sokak sokak vandaslari ziyaret etmeye devam ediyor.

Bafra belediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş    KATLI, AÇIK VE KAPALI OTA PARKLAR KURACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi Bafra belediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş pazar yerleri, sanayi sitesi esnafları ve sokak sokak vandaslari ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretlerde Başkan Adayı Şükrü Neiş'e çok büyük ve samimi ilgi gösteriyor ve bağrına basıyorlar. Bafra'da ilk defa bir başkan adayı bu kadar büyük ilgi görüyor ve halk sahipleniyor.

Bafra belediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş, Bafra'nın çok ciddi bir problemine el atarak ulaşım, imar, trafik, asfalt, otopark konusunda görüşlerini açıkladı. İlk defa bir başkan adayı bilimsel bir çalışma olan ulaşım ve imar master planlarını hazırlayacağını soyledi. Başkan adayı Şükrü Neiş konu hakkında şunları açıkladı,Baframızın en önemli problemleri arasında trafik akışı, otopark, ulaşım ve yol problemleri gelmektedir. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte katlı, açık ve kapalı otoparklar, asfalt ve beton yollar, ulaşım ve master planları ile 5 yılda bu konuları tamamen çözeceğiz. Şehrimizin 100 yıllık bilimsel projeksiyonlarını dikkate alarak Ulaşım ve imar master planları hazırlayacağız. Çarpık kentleşme ile eğri ve dar yollara son vereceğiz.  Bu planlar ile onar yıllık nüfus ve araç sayılarını belirleyeceğiz. Buna göre trafik akışını ve otopark ihtiyaçlarını belirleyecegiz. Buna gire katkı, açık oto parkları yapacağız. Baframız rahatlayacak. Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER