BAFRA BELEDİYE MECLİSİNDE OZAN ARİF GERGİNLİĞİ

Bafra Belediyesi Şubat Ayı toplantısında meclise verilen teklifin oylanıp oylanılmaması gerginlik yarattı.

BAFRA BELEDİYE MECLİSİNDE OZAN ARİF GERGİNLİĞİ

Bafra Belediyesi Şubat Ayı toplantısında meclise verilen teklifin oylanıp oylanılmaması gerginlik yarattı. İYİ Parti Meclis üyeleri tarafından verilen teklif araştırılmaya gerek olup olmadığı oylamaya sunulmak istendi. Oylama da MHP ve İYİ Parti evet oyu kullanırken, teklif AK Parti’nin verdiği Hayır oyu ile red edildi. Red kararının çıkmasının ardından mecliste kısa süreli gerginlik yaşandı.

Bafra Belediye Meclisi olağan Şubat ayı toplantısı Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın Başkanlığında Alparslan Türkeş parkı sosyal tesislerinde bugün sabah 10.00’da başladı.

Meclis görüşmelerinde İYİ Parti meclis üyeleri Recep Mutlu, Önder Fatih Şenol ve İsmail Bekâr tarafından İshaklı Mahallesi Musa Cevher Duduyev Bulvarı İtfaiye binasının alt tarafında Belediye tarafından yapılan yeşil alan ve parkın adının, Ozan Arif Şirin olması için teklif verildi.


Meclis üyeleri tarafından verilen teklifte; ”Türk Milliyetçiliğin önemini daha çok hissettiğimiz bu dönemde ömrünü Türk Milliyetçiliğine adamış, bu uğurda çile çekmiş olan merhum Alpaslan Türkeş’in manevi oğlum dediği ömrünün büyük bir kısmını Samsun’da yaşamış büyük Türk Milliyetçisi Ozan Arif Şirin’in isminin verilmesini teklif ettiler.”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER