BAFRA BELEDİYESİ KORONA VİRÜSÜ TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI

Samsun’un Bafra ilçesinde korona virüs tedbirleri konusunda yapılan toplantıda Bafra Belediyesi aldığı önlemleri paylaştı.

BAFRA BELEDİYESİ KORONA VİRÜSÜ TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI

Samsun’un Bafra ilçesinde korona virüs tedbirleri konusunda yapılan toplantıda Bafra Belediyesi aldığı önlemleri paylaştı.

Bafra Öğretmenevi toplanı salonunda yapılan basın açıklamasında konuşan Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Ziya Aliçeşme “ Ülkemizde korona virüsü ile ilgili ilk tehdit oluştuğunda Bafra Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldık. Sorun oluşturacağını düşündüğümüz çocuk oyun parkları, bankamatikler, tüm kurum ve kuruluşlarımız, resmi daireler, ibadethaneleri de dezenfekte işleminden geçirdik. İlçemizde bulunan cem evleri ve köylerde bulunan Aile Sağlık Merkezlerimize de müdahale de bulunduk ve hepsini dezenfekte ettik” dedi.

Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Ziya Aliçeşme’nin ardından konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç “ Bu konuda hükümetimiz önemli tedbirler aldı. Bize düşen de bu tedbirleri ilçemizde uygulamak. Tabi ülke olarak avantajlı olduğumuz konu var. Bizim dinimiz de temizliğe önem verdiği için ve genç bir nüfusumuz olduğu için bu bize göre bir avantaj. Toplumun da hassasiyeti arttı. Artacaktır da sizler de basın olarak bu konulara destek veriyorsunuz. Biz de belediye olarak halkımızın ortak kullanım alanlarında dezenfekte konusunda ciddi bir çalışma var. Her ekipten Temizlik İşleri Müdürlüğümüze personel geçişi yaptık. Şuan malzeme maske dezenfektan gibi bir sıkıntımız yok. En ücra mahallelerimize dahi dezenfekte yaptık. Sadece 8 mahallemiz kaldı. Şimdi de kaldırım ve yollarla ilgili ilaçlama çalışması yapacağız. Zabıta ekiplerimizde emniyet güçleri ile koordineli çalışıyor. Bizler halkımıza getirilen tedbirlere uyduğu için teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER