BAFRA BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİLERE YENİ BİR HİZMET DAHA

Bafra Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayata daha fazla katılımlarını sağlamak için hayata geçirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

BAFRA BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİLERE YENİ BİR HİZMET DAHA

 Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın seçim beyannamesinde de yer alan Engelli şarj istasyonlarının kurulumları yapılıp hizmete vermeye başladı.

Aynı noktalara ayrıca engellin kullandığı akülü bisikletler içinde şarj istasyonları kuruldu.

Şehir merkezinde araçlarını şarj ederek sosyal hayata daha fazla katılma şansı elde edecek olan engelliler gerçekleştirilen çalışmadan duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Kılıç’a teşekkür ettiler.

Yolda akülerinin bitmesi endişesini taşıyan engelli vatandaşlara kolaylık sağlayacak hizmetle, akülü araç kullanan engelliler daha rahat ulaşım sağlayabilecekler.

Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata daha fazla katılımını sağlamak için elimizden gelen desteği her zaman vermekteyiz şeklinde düşüncelerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamalarda; “Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri, toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırarak, onları desteklemeli, önlerindeki tüm engelleri kaldırarak, hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek başta yerel yönetimler olarak hepimizin sorumluluğu altındadır. ‘Engelli Araç Şarj İstasyonu’ ile engelli vatandaşlarımız akülü sandalyelerini ücretsiz bir şekilde şarj edebilecekler. Bu bilinç ile engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırabilmeleri için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir.” Dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ilçede faaliyet gösteren engelliler sivil toplum örgütleri temsilcileriyle Engelli Koordinasyon merkezinde bir araya gelerek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Bafra’da Engelli şarj istasyonları Cumhuriyet Meydanı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bulunan Engelli Koordinasyon merkezi önünde hizmet veriyor.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER