Bafra CHP ilçe Başkanlığına Orhan Hacıhafızoğlu aday oldu

Mevcut ilçe Başkan Vahit Perçin’in süreç içerisinde yönettiği başkanlığının yetersiz olduğunu söyleyen Hacıhafızoğlu, Cumartesi günü yapılacak ilçe başkanlığı seçiminde delegelerden oy istedi.

Bafra CHP ilçe Başkanlığına Orhan Hacıhafızoğlu aday oldu

Orhan Hacıhafızoğlu, CHP ilçe Başkanlığında açıklamalarda bulundu.

Mevcut ilçe Başkan Vahit Perçin’in süreç içerisinde yönettiği başkanlığının yetersiz olduğunu söyleyen Hacıhafızoğlu, Cumartesi günü yapılacak ilçe başkanlığı seçiminde delegelerden oy istedi.

Hacıhafızoğlu, İlçe örgütüne üye olan tüm üyelere seslenerek hafta sonu oylarının kullanması gerektiğini de belirtti.

Orhan Hacıhafızoğlu, “ Bu zamana kadar CHP’de canla başla çalışan mevcut başkanın yaptıkları için kendisine ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bundan sonra yeni bir çalışmaya girilmesi gerektiğini, CHP’nin daha üst sıralara yükselmesi için çalışmaların başlatılması lazım, önümüzde yerel bir seçim var. Bu seçimi yeni yönetimle güçlü olarak kazanmalarının gerektiğini” ifade etti. Orhan Hacıhafızoğlu ,” Ben Cumhuriyet Halk Parti’sinin üyelerinin ve delegelerinin adayıyım parti içiresindeki, bazı grupların ve kişilerin menfaatleri ve hedefleri doğrultusunda değil, üyelerine hizmet vermek için adayım, artık Cumhuriyet Halk Partisi, Bafra ilçe teşkilatı içinde bulunduğu kabuğu kırıp ilde ve genel merkezde, ses getirecek oluşumların içinde olması gerekiyor bunu da Bafra ilçe örgütünün gücünü arkamda hissederek gerçekleşeceğine eminim ben şahıslara borçlu olarak bu yola çıkmadım Bafra’ya ve Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine hizmet etmek amacıyla yola çıktım.” Dedi.

Aday olmamda ki en büyük etken mevcut yönetimin ve başkanın yetersiz olması ve Partimizi Bafra da ve her alanda temsil edememesidir. Bafra’da CHP 3. Parti olmaktan çıkmıştır.

Benim vaadim Tüm Bafralılara ve CHP ye gönül veren halkımıza Bafra’da her alanda her platformda Bafralıyı savunacak sağlam duruş sergileyecek iyi bir yönetim oluşturup İlimiz de ve Genel merkezde eski saygın yerini kazandıracağım.

Aynı zamanda bu örgütün içinde küskünlüğe dargınlığa son verip . bütün örgütün üyelerini birbirleriyle kenetlenerek top yükün birlikte  hareket etmelerini sağlayacağım.

Başkan seçilirsem Bu süreçte olacak olan seçimlerde şuana kadar alınmış olan oyların çok daha fazlasını alacağımıza ve hatta her seçimde en iddialı parti olarak sahneye çıkacağımıza inanıyorum.

Bunun için yeterli bilgi ve siyasi donanıma sahibim.

Partimin bana verdiği görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Bundan sonra da partimin bana vereceği her görevi yapmaya hazırım dedi.

Tüm Bafralıları ve partimize gönül veren değerli halkımızı saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

26 Ağustos 2023 Cumartesi günü yapılacak olan kongremize tüm halkımız davet etti.

Orhan Hacıhafızoğlu kimdir ?

Samsun’un Bafra İlçesine bağlı Hacınabi Mahallesinde 1965 yılında doğdum, iki çocuk babasıyım. İlkokulu Bafra Gazi ilkokulunda, ortaokulu Cumhuriyet Orta Okulunda, liseyi Bafra Ticaret Lisesinde okudum halen Bafra’da Ticaret ve çiftçilik yapmaktayım.

Bir dönem Bafra Ticaret odasında meclis üyeliği yaptım.

2000 li yılları başından bugüne kadar cumhuriyet halk partisinde aktif görevlerde bulunmaktayım.

Daha önceki dönemlerde ilçe başkan adaylığı dahil, ilçe yönetim kurulu üyeliği, belediye meclis üyeliği adaylığında bulundum.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
YORUMLAR
Dursun Önder
Dursun Önder - 9 ay Önce

Bayram Kece abi bu işi layıkıyla yerine getirmek için çalışır

SIRADAKİ HABER