banner221

BAFRA'DA BU ELEKTRİK DİREĞİ TEHLİKE SAÇIYOR!

Samsun`un Bafra ilçesinde çürümeye yüz tutmuş elektrik direği tehlike saçıyor. Beton yüzeyi tamamen deforme olan elektrik direği oluşabilecek bir kazaya davetiye çıkarıyor.

BAFRA'DA BU ELEKTRİK DİREĞİ TEHLİKE SAÇIYOR!

Fevzi Çakmak Mahallesi Galericiler sitesinde bulunan ve her yeri kırık elektrik direği yoldan geçen vatandaşları, mahalle sakinlerini ve öğrencileri endişelendiriyor.

Beton kısmı tamamen kırılmış, zemine bağlamasını sağlayan demirlerin ortaya çıkması ve bu demirlerin de zamanla aşınıp eğilmesiyle birlikte elektrik direği de, tehlike saçmaya başladı.

Her an yıkılacak  gibi duran beton elektrik direğinin,  kırık  nedeniyle  demirleri  açığa çıkarken,  yoldan geçen yayalar ve araçlar için büyük tehlike saçıyor. Sabah saatlerinde iş yerlerine giderken, gördükleri  durum karşısında şaşkınlığını dile getiren  vatandaşlar,  "Bu direğin düşmesi an meselesi.  Her gün onlarca insan buradan geçiyor. Değişmesi için birilerinin ölmesi mi gerekiyor?" şeklinde tepki  göstererek, yeri geldiğinde alacaklarının tahsili için abonelerine zorluk çıkaran yetkililerin görevlerini aksattığını ifade etti.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER