Samsun'un Bafra ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Gençlik Merkezi'nde çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Bafra Gençlik Merkezi, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı, Osmanbeyli Özel Eğitimin verilmesiyle bir araya gelerek bir program gerçekleştirildi.
Programda oyunlar oynandı, müzik eşliğinde dans edildi, ayrıca boyama ve yüz boyama etkinlikleri yapıldı.
Bafra Sakatlar Derneği iş birliğiyle düzenlenen dart turnuvalarında yaşananlar heyecanlı anlar yaşattı.
Bafra Gençlik Merkezi'nde E-KPSS'nin verilmesiyle sinema etkinliği gerçekleştirildi.
Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan, etkinliklerle ilgili olarak şunları kaydetti: "3 Aralık Engelliler Günü kapsamında faaliyetlerimizle birlikte, sevgiyi ve güçlü bağları vurgulandı. Bu özel gün, kutlamanın ve toplumsal hayata katılmanın teşvik edilmesi açısından büyük önem veriliyor. Gençlik Merkezi olarak bu tür sosyal sorumluluke devam ediyor. Programlarda geçiyor." dedi.
Programa, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Değermenci, Bafra Sosyal Hizmet Müdürü Muzaffer Şahin, Osmanbeyli Özel Eğitim Okulu Müdürü Recep Dokgöz, Bafra Halk Eğitim Müdürü Hacı Avcı, Bafra Sakatlar Derneği Başkanı Recep Köksal ve Bafra Otizmliler Derneği Başkanı Nihal Arslan, tören ve aileleri katıldı. SAMSUN (AA)
Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com
Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2025, 23:09