banner221

Bafra'da vefat edenler

28 Ekim 2020 Çarşamba Bafra'da vefat edenler

Bafra'da vefat edenler

Çetinkaya mahallesinden Mahmut Akçer ve Necmiye Bostancı'nın kardeşleri; Aytekin, Kamil, Recai, Fikret Akçer ve Güven Bostancı'nın halaları; merhum Reman Doğanay'ın eşi, CEMİLE DOĞANAY vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00'de Çetinkaya mahallesindeki Aile Kabristanlığı'na defnedilecektir.

Çilhane mahallesinden Sedef Gültekin'in eşi; Mustafa, Atilla Gültekin'in ve Elvan Mercan'ın babaları; Hasan Gültekin'in eniştesi; Semra Gültekin'in kayınpederi, HALİS GÜLTEKİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10.00'da Çilhane mahallesindeki evinden alınarak 19 Mayıs'ta defnedilecektir.

Osman Korkmaz'ın oğlu; Hasan, Ahmet, Kemal Korkmaz, Gülizar ve Hanife Arslan'ın babaları, KEMAL KORKMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Yakakent Çamalan köyünde defnedilecektir. 

Gazipaşa mahallesi eşraflarından Turan Şahin'in eşi; Emirefendi Eczanesi kalfası Recep Şahin ve Neslihan Şahin'in anneleri; Uğur, Atilla ve Yunus Emre Şahin'in babaanneleri HURİYE ŞAHİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14.30'da Asri Mezarlık'ta defnedilecektir.

Altınova köyü Kemere mahallesi sakinlerinden Hacı Salih Akkurt'un kardeşi; Mustafa ve Mehmet Akkurt'un abisi; Ali Şefik ve Hüseyin Akkurt'un babaları; hal esnaflarından Hacı TEVFİK AKKURT vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13.00'te Altınova köyündeki Aile Kabristanlığı'na defnedilecektir.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER