Bafra'da vefat edenler

27 Kasım 2020 Cuma Bafra'da vefat edenler

Bafra'da vefat edenler

Koşuköyü Mengenler Mahallesi'nden Merhum Dursun Albayrak'ın eşi; Necati, Ramazan ve Merhum Abdullah Albayrak'ın anneleri; Aytaç, Engin ve Dursun Albayrak'ın babaanneleri, HAVVA ALBAYRAK vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14.00'te Koşuköy Mengenler Mezarlığı'na defnedilecektir. 

Bahçeler Mahallesi sakinlerinden Merhum Celal Arslan'ın eşi; Zeki, Mehmet, Salih, Cevdet, Hüseyin Arslan ve Fatma Keleş'in anneleri; İkiztepe Mahallesi Muhtarı Nizam Keleş'in kayınvalidesi, REMZİYE ARSLAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00'de Asri Mezarlığa defnedilecektir.

Kemalpaşa Mahallesi'nden Hamide Bozal'ın eşi; Bayram, Filiz ve öğretmen Nazmi ve Salih Bozal'ın babaları; öğretmen Ahmet Arslan'ın kayınpederi, Ticaret Meslek Lisesi emeklisi DURSUN ALİ BOZAL vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13.30'da Yakıntaş Mezarlığı'na defnedilecektir.

Kolay Mahallesi sakinlerinden Mehmet ve Süleyman Öztürk'ün babaları, İSMAİL ÖZTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13.30'da Kolay Aile Kabristanlığı'na defnedilecektir.

Kuşçular Mahallesi'nden Dursun ve Muhittin Aka'nın babaları, HAMİT AKA vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14.00'te aynı mahallede defnedilecektir.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER