banner223

BAFRA'DAN İZMİR'E YARDIM ELİ

Bafra Belediyesi, İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle 'Gün birlik olma günüdür' diyerek afetzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için yardım kampanyası başlattı.

BAFRA'DAN İZMİR'E YARDIM ELİ

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremde zarar gören vatandaşlar için başlatılan kampanyada deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yardım kolisi ve yeni battaniye yardım kampanyası başlatan Bafra Belediyesi, vatandaşların 14 Kasım Cumartesi günü saat 17.00’ye kadar kampanyaya katılabileceğini açıkladı. Yardımlar Bafra Belediyesi Aşevidne kabul edilecek.

Yardım kampanyasında toplanan gıda kolisi ve yeni battaniyeler Bafra Belediyesi tarafından deprem bölgesine ulaştırılacak.

"Tüm kalbimiz ve gücümüzle İzmir'in yanındayız" şeklinde düşüncelerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremin tüm Türkiye gibi Bafra’da da derin üzüntüye sebep oldu. Depremin yaralarının dayanışarak hep birlikte saracağız. Bafra Belediyesi olarak bizlerde depremzedelerimize ulaştırılmak üzere gıda kolisi ve yeni battaniye kampanyası başlattık. Cumartesi gününe kadar devam edecek kampanyamıza kadirşinas Bafralı hemşehrilerimizin yine yoğun ilgi göstereceğinden şüphem yok. Meydana gelen depremin ardından hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER