BAFRA ECZACILIK FAKÜLTESİNDE GERİ SAYIM

Samsun'un Bafra ilçesinde uzun süredir gündemi meşgul eden Bafra Eczacılık Fakültesi konusu sonunda netlik kazanıyor.

BAFRA ECZACILIK FAKÜLTESİNDE GERİ SAYIM

Konuyla alakalı Eczacılık Fakültesine farklı ilçelerde sahiplendi. Sosyal medya üzerinden bir takım kişiler Fakültenin Bafra'ya değil de farklı ilçelere yapılacağını belirtti. Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden o dönemde açıklama yapan Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı kesin bir dille "Bafra Eczacılık Fakültesi hayırlı olsun" demişti.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, o gün ki resmi gazetede yayınlanan 19 Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Eczacılık Fakültesi kurulması hakkındaki karar ile ilgili açıklamada bulunmuştu. 

PEKİ ŞUAN DURUM NE?

Bilindiği üzere Bafra İşletme Fakültesi binası hayırsever aile Arslan ailesi tarafından yapılmıştı. Hatta konu Eczacılık Fakültesine döndüğünde de Eczacılık Fakültesi ile ilgili altyapı yatırımlarını da üstlenen aile olumsuz gelişmelerin ardından üzüntülerini dile getirmişti. 

Şuan da ise Bafra İşletme Fakültesi öğrenci alımını gerçekleştirdi. Eczacılık Fakültesi konusu ise yetkililerden alınan bilgiye göre önümüz hafta için olumlu sonuçlanarak kamuyona bir açıklamada bulunulacak. 



 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER