BAFRA GENÇLER GÜCÜ SPOR KULÜBÜ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA HAZIRLANIYOR

Samsun’un Bafra ilçesinde badmintoncu sporcular Türkiye Şampiyonası’nda derece elde etmek  için çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

BAFRA GENÇLER GÜCÜ SPOR KULÜBÜ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA HAZIRLANIYOR

Samsun’un Bafra ilçesinde badmintoncu sporcular Türkiye Şampiyonası’nda derece elde etmek  için çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

19-23 haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Badminton Şampiyonası olmak üzere hem yurt içi hem yurt dışı turnuvalarda ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için 25 kız öğrenci, 35 erkek sporcu ile birlikte antrenmanlara devam ediyor.

Badminton Antrenörü Tuncay Aydın;

“ 2016 yılından itibaren hem 13 yaş hem de 17 yaş altı olmak üzere 4 tane Balkan Şampiyonluğu 8 Türkiye Şampiyonluğu alarak ülkemizi ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmiş bulunmaktayız.Aynı zamanda Bedensel Engelli Sporcumuzda hem Türkiye de hem de Uluslarası arenada ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.

Bafralı gençlere her zaman desteklerini esirgemeyen ve her süreçte yanlarında olan Bafra Belediye Başkanı Sayın Hamit Kılıç’a, Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Av. İbrahim Semiz’e her zaman ‘’ gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en iyi yolu onları spor yapmasına yardımcı ve destek olmaktır’’ diyen ve Bafra gençliğini spora yönlendiren Bafra Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sayın Murat Arslan’a teşekkür ederiz.

Öğrencilerin antrenman yapabilmeleri için spor salonunu açan Bafra Cumhuriyet Orta Okulu Müdürü Sayın Bahri Dilçi ve bizlere her türlü destek olan okul beden eğtimi öğretmenleri Emine Kaygusuz, Koray Varol ve Murat Sırıklı’ ya kulübümüz ve Bafra gençleri olarak teşekkür ederiz.

Bizde Bafra Gençler Gücü Spor Kulübü olarak bu desteklerin karşılığını hem Türkiye de hemde yurt dışı müsabakalarda terimizin son damlasına kadar vereceğimize söz veriyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2019, 13:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bafra gencler gücü s.k
Bafra gencler gücü s.k - 5 yıl Önce

Emre sağlam kimsiniz bilmiyoruz lakin haberin hiç biri yalan değil balkan şampiyonu ve milli sporcuların isimlerini öğrenmek isterseniz kulüp binamıza bekleriz

Hayalet
Hayalet - 5 yıl Önce

Bafranın ekmeğini yiyip bafranın çoçuklarını kullanıp Bafralı siyasetcileri kötüleyip İlkadım ilçesini yüceltmektense bafranın adını duyuran takım kurmak her zaman daha iyidir tebrikler hocam böyle devam demekki etraf kuyruk acısı olanlarla dolu

Nazar
Nazar @Hayalet - 5 yıl Önce

Doğrusunu bilip bilmeden asilsiz yorum yapanlar bilesinizki siyaset deyil bu spor gençlerimize kötü örnek olmaktasiniz. Lütfen yanliş bilgi vermek tabiri caizse terbiyesizliktir bir yerde .

Sansar
Sansar @Hayalet - 5 yıl Önce

Eğer sizin gibiler bu gençleri kötülerseler ilerde bu gençler sizi rezil edeceklerdir emin olun!!

Halil İbrahim
Halil İbrahim - 5 yıl Önce

Bilindik birşeyi haber nasıl yaptırıyorsunuz bile bile yalan konuşulmaz. Herkes birbirini tanıyor. Kim kimin sporcusunun hangi başarıları var biliyor. Göz göre göre nasıl yalan konuşuluyor. Çokkk yazık.....

Emre Sağlam
Emre Sağlam - 5 yıl Önce

Yalan haberlerle halkı kandırmaya unatmadınız mı
Neyi milli ne sporcusu ne Balkan’ı yazık çok yazık

Melek
Melek @Emre Sağlam - 5 yıl Önce

Sizin gibi geri görüşlü insanlar yüzünden bu sporcuları herkes yanlış tanıyor ama siz ve sizin gibi diğer insanlar bo çocukların başarılarını küçümseyecek kadar küçülmüşsünüz. Bu çocukların hepsini tanıyorum ve hepsininde birer başarısı olduğunu siz dahil herkes biliyor.

.....
..... @Emre Sağlam - 5 yıl Önce

hiç kimse emek hırsızı değil herkes anlının teri ile kazanıyo ne kazanıyosa buraya kadar da çalışarak emek vererek geldik çok şükür.

Bafralı 55
Bafralı 55 @Emre Sağlam - 5 yıl Önce

Siz bu sporculara güzel davranırsanız eğer bu sporcular ilerde daha iyi olur

Cengaver
Cengaver - 5 yıl Önce

Vasıfsızın biri başkalarının yetiştirdiği emek verdiği sporculardan prim yapmaya çalışıyor Yetiştirdiği sporcuları biliyoruz biz gayet iyi seviyeleri yerlerde .gidin görün cumhuriyet ortaokuluna tamamen yalan haber milleti kandırmayın kardeşim adam gibi çalışın alnınızın teriyle yetiştirin sporcularınızı eliniz ayağınız tutuyor gerçi o vasıf da yok. Bırakın yalanı dolanı Allah iyi demez ..!!!

Emre Sağlam
Emre Sağlam - 5 yıl Önce

Açıklayın burdan herkes bilsin
Milleti yanlış bilgilendirmeyin açıklayın herkes bilsin
Şu Balkan şampiyon nerde ne zaman
8 Türkiye şampiyonluğunu
Merakla ne yalan yazacaksınız bekliyoruz

Salih Yılmaz
Salih Yılmaz - 5 yıl Önce

Yalan yanlış haberlerle Bafra siyasetinde rol almaya çalışıyor

Engin Akın
Engin Akın - 5 yıl Önce

Devir hırsızın prim yaptığı
Emek vermeden ordan burdan çalanların devri
Allah biliyor kimin ne olduğunu
Anca Bilmeyenleri kandırırsınız.


SIRADAKİ HABER