Bafra Kaymakamı Ertürkmen’den Şehit Ailelerine Ziyaret

Bafra İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Şehit Piyade Uzman Çavuş Mutlu Can Meşeci’nin babası Mevlüt Meşeci ve Şehit Onbaşı Özgün Avcı’nın babası Cemal Avcı’yı ziyaret etti.

Bafra Kaymakamı Ertürkmen’den Şehit Ailelerine Ziyaret

Bafra İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Şehit Piyade Uzman Çavuş Mutlu Can Meşeci’nin babası Mevlüt Meşeci ve Şehit Onbaşı Özgün Avcı’nın babası Cemal Avcı’yı ziyaret etti. Kaymakam Cevdet Ertürkmen yaptığı açıklamada; "Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren ve en yüce mertebeye erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler ailelerimizdir. Biz de bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmayı kendimize şiar edindik" ifadelerini kullandı. Bafra Kaymakamı Ertürkmen; Devlet olarak her zaman şehit yakınlarının yanlarında olduklarını ve şehitlerimizin ailelerinin ne tür sıkıntıları olursa olsun, onlar için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını vurguladı.

Şehitlerimizin aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyarete Sayın Kaymakamımız ile birlikte, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Fatih Özer ve İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Muzaffer Şahin katıldı.

 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER