BAFRA KOLAY' DA YUNFEST FESTİVALİ' NDE GERİ SAYIM !

Geçtiğimiz ay binlerce kişini ziyaret ettiği Bafra Kapıkayafest'ten sonra şimdi de YUNFEST Festivali' nin heyecanı sardı ve festivalde geri sayım başladı.

BAFRA KOLAY' DA YUNFEST FESTİVALİ' NDE GERİ SAYIM !

Festival şairlerinden ve maviye olan tutkusu ile bilinen eğitimci ve Bafralı şarlerden Süleyman ALTUNBAŞ; konu ile ilgili olarak şöyle  dedi:

" Saygı Değer Dostlar;

Ben,Süleyman Altunbaş, www.siirfm.org Ailesi olarak Muammer Ahmet Sağlam, Fulya Aras Koca, Seyide Doyran, Elif Özallı ve Hatice Tarkan Doğanay, Alpaslan Durma sizleri

YUNTFEST(At Dağı Festivali)’in duygusal şiir akşamında şiir ve müzik ziyafetine, KOLAY’a,bekliyoruz.

Tarih: 25 Ağustos 2019 Pazar

Saat: 21:00-23:00

Yer:Bafra,Kolay Mahallesi Neyzen Tevfik Tesisleri

(Kolay Anadolu Lisesi Karşısı) "

Festivalde bisiklet yarışı ve yamaç paraşütü gibi etinlilerin de gerçekleşeceği belirtildi.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALTINOVA GAZETESİ
ALTINOVA GAZETESİ - 5 yıl Önce

MEHMET BİNALİ BEY https://www.altinovagazete.com/bafra-haber/bafra-da-duzenlenecek-maratona-30-bin-lira-odul-h34176.html bahsettiğiniz konuyla ilgili yaklaşık 1 hafta önce yapmış olduğumuz haber linkidir.

Mehmet BİNALI
Mehmet BİNALI - 5 yıl Önce

Sayın Admin; İlgi haberde esas olan 21 Km Yarı Maraton yarışması yapılacak. Bu organizasyonu satır aralarında göremedim. Bafra'mıza Haydar DOĞAN, Mithat ŞAHİN, Metin DEĞİRMEN ci gibi ülke sporuna ve Atletizme hizmet etmiş idareciler gelecektir.
Bir düzeltme yaparak yarışmayı satırlar arasında bilgi olarak verirseniz sevinirim. Bu satırlarla Atletizm camiasına paylaşmamda bir fayda olmayacağına inanıyorum. Sevgi ve saygılarımla.

SIRADAKİ HABER