Bafra pirinci dünyada bir inci

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetim kurulu üyeleri Madenoğlu Gıda Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Taner Maden’i fabrikada ziyaret etti.

Bafra pirinci dünyada bir inci

Ziyarette Madenoğlu Gıda Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Taner Maden’den yapılan çalışmalar ve alımlar hakkında bilgi alan Bafra İlçe Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner yönetimi adına başarılar ve bereketli bir çeltik sezonu diledi.

Madenoğlu Gıda Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Taner Maden ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şunları söyledi.
Maden,’’ Madenoğlu Gıda Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak amacıyla tedarik ettiği ürünlerde 1975 yılında Bafra’da faaliyetlerine başlamıştır.

Süreç içerisinde artan müşteri istek ve beklentilerine daha etkin yanıt verebilmek ve hizmetlerinde kalite anlayışını en üst seviyeye getirebilmek hedefiyle, 2012 yılında bugün faaliyetlerimize devam ettiğimiz Köprübaşı Mevkii Bafra – Samsun adresinde hizmet vermekteyiz. Pirinç sektöründe lider markaların bayiliği ile pazarlama ve satış faaliyetlerini yürüten Madenoğlu Pirinç, bu ürünleri hızlı, eksiksiz, uygun fiyat ve kaliteli hizmet politikalarıyla tedarik ederek müşterilerinin güvenini kazanmıştır.
Firmamız, deneyimli kişilerden oluşan eğitimli personeliyle yönetim, pazarlama, satış ve dağıtım faaliyetlerinin sürdürüldüğü bir sinerji oluşturarak müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir.

Bu sene fiyatlar iyi, beklediğimizden daha iyi gitti. Köylü memnun, inşallah tüketicide memnun kalır. Günde 200 ton ürün çıkartıyoruz. Üreticide haklı tüketici de haklı. Fakat şuan bu fiyatlar güzel. Bereketli bir sezon diliyorum.’’dedi.

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ise,’’ “Hasat her üretim alanında bizim için ve üreticimiz için çok önemlidir. Çünkü hasat verimli olursa, hasatta ürün para ederse üreticimiz memnun oluyor. Bizler Bafra Ziraat Odası olarak çiftçimizin ve çeltik fabrikalarımızın her zaman yanında olmaya gayret gösteriyoruz
Çeltik verimliliğinde dünya birincisi Bafra ilçesidir. Dünyada çeltiğin ortalama verimlilik rakamlarına baktığımızda 450 kilogram. ABD dünya birincisi 800 kilogram, Türkiye ortalaması 792 kilogram ama bugünlerde ise Bafra’mızda 950 kilo ile 1 ton 100 kilo ürün alınmaktadır. Dünya birincisi burası, Bafra’nın üreticisini tebrik ediyorum. Güzel bir ilçede yaşıyoruz. Bafralı olarak yıllarca burada çeltik yetiştiriliyor. Gün geçtikçe çeltik yetiştirilen alanların metrekaresi genişliyor.
Birlik olduğumuz zaman başaramayacağımız hiçbir şey yoktur! Bafra pirincini hak ettiği değere taşımak için var gücümüzle çalışmak zorundayız. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER