BAFRA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNİN 10 KASIM MESAJI

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin 10 Kasım Mesajında "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, büyük komutan, büyük devlet adamı, ilke ve inkılâplarıyla uygarlık yolundaki en büyük rehberimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebediyete intikal edişinin 80.'nci yıl dönümünde rahmet minnet ve şükranla anıyoruz"dedi.

BAFRA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNİN 10 KASIM MESAJI

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK; kendisini milletine adayan, bağımsızlık yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnen, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olan ve milletin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba gösteren büyük bir lider, büyük bir devlet adamıdır.

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile Türk milletine çağdaş uygarlığın yolunu açmıştır. Aramızdan ayrılışının yıl dönümünde ATATÜRK'ü anarken, bizlere bırakmış olduğu mirası geleceğe taşıyarak vatanımıza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkacağız. O'na ve aziz hatırasına saygının gereği olarak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı tek yürek olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının 80.'nci yıl dönümünde bir kez daha rahmet minnet ve şükranla anıyoruz.

Mümine ERSİN

Yön. Kur. Başk

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER