BAFRA ŞEHİTLER İÇİN TEK YÜREK OLDU

Samsun’un Bafra ilçesinde Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanlığı önderliğinde İdlib'te şehit düşen askerlerimiz için yürüyüş düzenledi.

İdlib'de düzenlenen operasyon kapsamında şehit düşen askerlerin ardından Samsun’un Bafra İlçesinde Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanlığı tarafından şehitlere saygı yürüyüşü gerçekleştirildi.

Dernek binası önünde toplanan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Belediye Meclis Üyeleri, Bafra Ülkü Ocakları Teşkilatları, TÜRKAV Şube Başkanı Sami Keskin, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanı  Mümine Ersin, yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş Tekel Caddesi istikametinden Bafra Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk heykeli önüne sloganlar eşliğinde yürüdü.

Burada bir basın açıklaması düzenleyen Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Gazi Hakan Keser “Emperyal kıskaca karşı vatanın bütünlüğü ve muhafazası için Suriye’nin İdlib bölgesinde görev yapmakta olan Mehmetçiklerimize karşı 27 Şubat günü menfur ve alçakça saldırılar gerçekleştirildi. Görünüşte Katil Esed’in rejim güçleri yapmıştır. Ama biz biliyoruz ki bu kuklanın efendisi Putin Rusya’sıdır. Şehitlerimizin uğruna şehadete erdikleri ülkiye bedeli ne olursa olsun son nefesimize kadar kanımızın son damlasına kadar sahip çıkacağız. Bu ülküye sahip çıkmayana ay yıldızın gölgesi haram olsun” ifadelerini kullandı. Program yapılan dua ve şehit isimlerinin yoklamasının ardından son buldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2020, 18:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER