BAFRA TİCARET ODASINDEN ÜYELERİNE NEFES KREDİSİ

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ve Deniz Bankası Bafra Şube Müdürü Evren Gengüç ile 28.04.2020 tarihinde saat: 14:00 ‘de bir araya geldi.

BAFRA TİCARET ODASINDEN ÜYELERİNE NEFES KREDİSİ

Deniz bankası Bafra Şube Müdürü Evren Gengüç ;desteğin 27 Nisan 2020 tarihinden itibaren başladığını ve Bankamızın Kurumsal, Ticari ve KOBİ kapsamı içerisinde yer alan TOBB Üyesi; Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Deniz Ticaret Odası ve Ticaret Borsası Üyelerinin faydalanabileceğini söyledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar “Odamız üyelerinin Covid-19’un başladığı günden itibaren finansmana ulaşmada büyük sıkıntı yaşadığını belirten Başar, “Özellikle küçük işletmelerimiz Covid-19 ‘dan dolayı finans bulmakta ve finansa ulaşmakta zorluk yaşamaktaydı. Nefes Kredisi umarım bu durumu bir nebze rahatlatacaktır” dedi.

TOBB Nefes Kredisi

Proje kapsamında kullandırılacak kredilerde uygulanacak faiz oranı yıllık % 7,5 olacaktır. Kullandırılacak krediler 2020 yılında anapara ve faiz ödemesiz (6-8 ay süre), 2021 yılında aylık eşit taksit ödemelidir. (12 ay vade). Kredi, ödemesiz dönem sonunda başlamak üzere Aylık Eşit Taksitli şekilde geri ödenecektir.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2020, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER