BAFRA'YA ATICILIKTA TÜRKİYE 2'İNCİLİĞİ VE 3'ÜNCÜLÜĞÜ

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2019 faaliyet programında bulunan 30 Nisan-6 Mayıs tarihlerinde Mersin Erdemli Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Atıcılık Türkiye Şampiyonası’nda Bafra'ya 2'incilik getirildi.

BAFRA'YA ATICILIKTA TÜRKİYE 2'İNCİLİĞİ VE 3'ÜNCÜLÜĞÜ

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2019 faaliyet programında yer alan Havalı Silahlar Türkiye şampiyonası 30 Nisan - 06 Mayıs tarihleri arasında Mersin Erdemli Spor Salonu’nda 500 sporcu ile Türkiye Şampiyonası gerçekleştirildi

Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, minik bayanlarda Tabanca dalında Damla Yılmaz 289 puan alarak Türkiye ikincisi oldu. Yıldız erkekler Tüfek dalında Yunus Efe Kaçar ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç genç sporcuları tebrik ederek şunları söyledi: “Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2019 faaliyet programı kapsamında 30 Nisan-06 Mayıs tarihleri arasında Mersin Erdemli’de gerçekleştirilen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda Bafra Belediyesi GSK sporcuları ikincilik ve üçüncülük alarak gururumuz oldular.

Minik bayanlarda Tabanca dalında Türkiye ikincisi olan Damla Yılmaz’ı ve Yıldız erkekler Tüfek dalında Türkiye üçüncüsü olan Yunus Efe Kaçar’ı tebrik ediyor, Antrenörleri Murat Gürsel, Seda Şen Sağır’ı, ailelerini ve kulüp yöneticilerimizi kutluyorum. Daha nice başarılara…”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER