BAFRA YAPI YÖNETİM HİZMETİNİZDE

2020 yılında Samsun’un Bafra ilçesinde kurulan Bafra Yapı yönetim firması size ne gibi avantajlar sunuyor.;

BAFRA YAPI YÖNETİM HİZMETİNİZDE

2020 yılında Samsun’un Bafra ilçesinde kurulan Bafra Yapı yönetim firması size ne gibi avantajlar sunuyor. Bina sahipleri ve kiracıların hangi yüklerini hafifletiyor. Tüm ayrıntıları ile Bafra Yapı Yönetimin size sunduğu fırsatları sıraladık. Sizde tamamen profesyonel olan bu hizmetten yararlanmak için 0542 313 92 46 numaralı telefondan ve Tabakhane Mahallesi Tekel Caddesi Vakıf İşhanı Kat:1 Daire: 103 no’lu adresten bizlere ulaşabilirsiniz.

Misyonumuz; Bafra Yapı Yönetim olarak hizmet verdiği site ve bina sakinlerine kaliteli bir yönetim sunmayı amaçlar.

Şeffaf bir yönetim hizmeti sunarak site ve bina sakinlerine kaliteli ve sorunsuz bir şekilde hizmet anlayışı sunar.

Vizyon; Firmamızın yerel pazarda etkinliğini ve verimliliğini arttırmak amacıyla kendi uzmanlık alanımızda kendi yöntemlerini sürekli geliştiren, sektörün öncülüğünü yapan, güvenilir ve saygın kuruluşu olmaktır.

Hakkımızda

2020 yılında kurulmuş olan firmamız, yetkin, genç ve dinamik kadrosu ile hizmet hayatına başlamıştır.

En öncelikli amacımız var olan müşterilerimiz ile bire bir iletişim kurarak güven üzerine bir hizmet anlayışı sunmaktır.

Amacımız bina sakinleri arasındaki sorunları profesyonel bir şekilde çözüme kavuşturarak, maddi ve manevi kayıpları önlemek, zamandan tasarruf ederek genç ve dinamik kadromuz ile birikimlerimizi binalara aktarmak ve istihdam sağlamaktır.

Besmele ile çıktığımız bu yolda, içinde bulunduğumuz sektöre yeni değerler ve üstün bir güven ortamı sağlayarak ilerlemek istiyoruz.

“Siz Keyfini Sürün, Biz Yönetelim sloganı ile kurduğumuz firmamız, siz değerleri dostlarımızın birer hadimi olmak için elinden geleni yapacaktır.

Birlikte nice güzel ve huzurlu günler geçirmek dileği ile ..

Asansör Bakım

Binalardaki kurum ve kuruluşlardaki asansörler görevi gereği 7 gün 24 saat hizmet verdikleri için zamanla teknik ömürlerini tamamlarlar.

Asansörler kullanım amacı gereği tüm gün çalışan makinelerdir. Bu yüzden doğru projelendirilmemiş montajında eksiklikler bulunan ya da revize edilmesi gereken asansörler kısa aralıklara arıza vermektedirler.

Asansörünüzü güvenlik standartlarında kullanmalısınız. Asansör güvenliği ve emniyeti için kullanım süresi belirli olan ürünlerin değişimi yapılmalıdır. Bu ürünler işinin ehli olan asansör bakım firmaları ile bakım onarımı gerçekleştirilir.

Bina ve Site Yönetimi

Bafra Yapı Yönetim olarak; Bina veya sitenizin yönetimsel konularda yaşadığı sıkıntıların farkındayız.

Bu sorunlara uygun çözümlerimizi, kat mülkiyeti kanunu ve bina yönetim planınıza eşliğinde; alt yapısını oluşturarak tamamen kanuni yaklaşımlarla önce gelirlerinizi daha sonra yıl içerisinde oluşacak giderlerinizi belirleyip, işletme projesini oluşturuyoruz. Bunun adını Bütçe koyarak tebligatınızı yapıyoruz; Sonrasında size komşularınızla kaldığınız yerden sohbetinize devam imkânı sağlıyoruz.

Temizlik Hizmetleri

Bina yönetimi olarak temizlik konusunda endişeleri ortadan kaldırıyoruz.

Asansör temizliği

Merdiven temizliği

Korkulukların temiziliği gibi bina iç ve dış temizliği sağlamak ilgilenmek artık bizim görevimiz.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER