Bafra`da 2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı

Samsun`un Bafra ilçesinde 2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı sabah saatlerinde başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından organize edilen 2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı Bafra Anadolu Lisesinde gerçekleşti.

18 farklı alanda raporlarını hazırlayacak olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli 2023 Eğitim Vizyonun değerlendirilmesi, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında ilçe düzeyinde yapılması gereken çalışmalar, 2023 Eğitim Vizyonu uygulaması kapsamında karşılaşılan farklılıklar ve 2023 Eğitim Vizyonu konusunda öneriler başlıklı çalıştay düzenleyecek.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, 18 tane konu başlığında komisyon ve başkanlarımızı belirlediğimde çalışmalar bugün başlayacak. Her grup kendi içerisinde belli konularda hangi değişiklikler yapılabilir farklı neler yapılabilir ve ilçe düzeyinde neler yapabiliriz bunların raporlarını hazırlayacağız. Katılımcılarımıza nezih bir çalışma ortamı hazırladık. Sizin burada yapacağınız çalışma çok önemli. Bafra için hangi eksiklikler var. Bu konularda sizlerin fikirleri çok önemli” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2019, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER